2777
2789
عنوان

بابا از این فاز بیاین بیرون امروز ی کارت عروسی برامون اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 83 پست
عزیزم من بچه ندارم ۱۷سالمه ولی مهم زیبایی نیست مهم شاد کردن دل بچه هاست

بچه هها تو تالار كلافه ميشن من عكاس عروسيم نق ميزنن مادرهاك ميفرستن تالاربگردن چون نميتونن نگهدارن

با بقیه جملت کاری ندارم فقط دو موردشیکی اینکه ما فیلم عروسی خالم رو هنوز میبینیم گاهی اوقات برای ۲۸ ...

من بچه ندارم ۱۷سالمم هست 

ولی خوبه آدم عقلش بکشه ک عروسی دل بچه ها بیشتر شاد میشه تا بزرگا 

بعدشم چیپ سبک بازی متن رو کارته ک انگار مراسم تاج گذاریِ ن عزیزم همش ۳ ساعت عروسیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هاهاها من نگفتم قشنگ نیست گفتم زیادی توهم ندارم راجع بهش ...که مثلا با شیطونی بچه ها خراب بشه...

برای من مهم نیس توهم میزنی یا نه

مراسم خودمو هرطور بخام میگیرم

شماهم همینطور

بهتره تو کار بقیه دخالت نکنیم😃

فیلم کمدین؟؟ منظورت اگه فیلم کمدی هست که هیچ هم اینطور نیس اون قدیم بود الان کلی هزینه می شه رو فیلما 

خودم بچه دارم و هیچوقت عروسیا رو نمی برمش چون باید فقط مراقب باشم نره تو فیلم عروس و داماد به جاش می ذارم پیش مامانم که بهش اونجا خوش می گذره کلی. متاسفانه خیلی از مامانا شعورشو ندارن که بچه شون رو جمع کنن و عروس داماد مجبورن بگن نیارنشون

اخرین عروسیی ک رفتم مطمعن شدم حا بچه ها نیس با کلیپای فرمالیته سراسر صحنه و لب گرفتنای مداوم عروس دوماد.. و متوجه بودم بچه ها چ کنجکاوانه تماشا میکردن 

اون عروسیای باصفا و ساده و صمیمی خیلی وقته اجرا نمیشه 

فقط برا ورود عروس داماد یه ساعت همه رو معطل کردن فیلمبردار و گروهش اومدن مردمو مث ب عروسک خیمه شب بازی صف دادن و ال و بل.. بچه چ ذوقی میکنه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
با بقیه جملت کاری ندارم فقط دو موردشیکی اینکه ما فیلم عروسی خالم رو هنوز میبینیم گاهی اوقات برای ۲۸ ...

بخدا قصدشون این نیس که بچه تو دست و پا هس،،برا گرونی سرو غذا میگن ،،،چون‌هر خونواده ایی که بخواد یکی دو بچه ببره و برا هرکدوم یه پرس غذا بدن  ،تالار خیلی  گرون  براشون حساب میکنه 

اولا کسی که امام حسین قبول نداره بهش نمیگن کافر،،،،دوما عرب و عجم نداریم هر آدم شیعه ایی میدونه که ...

عزیزم من کی قومیت ستیزی کردم و بحث عرب و عجم راه انداختم؟؟ چرا توهمات ذهنی دارین 

چرا بحث رو ب بی راهه می کشید 

همه می‌دونن در عربستان مناسبت های مذهبی یک روز زودتر از ایران انجام میشه بر فرض مثال امروز عربستان نیمه شعبان هست فردا در ایران نیمه شعبان هست 

کجای این شد عرب عجم داشتن؟؟؟!!! 

تیر ماه چند روزه؟ ۳۱ روز 

پس امشب اول محرم اگ مثلا بهمن ماه بود دیشب شب اول محرم بود چرا؟ چون بهمن ۳۰ روزه 

اولا کسی که امام حسین قبول نداره بهش نمیگن کافر،،،،دوما عرب و عجم نداریم هر آدم شیعه ایی میدونه که ...

عزیزم من کی قومیت ستیزی کردم و بحث عرب و عجم راه انداختم؟؟ چرا توهمات ذهنی دارین 

چرا بحث رو ب بی راهه می کشید 

همه می‌دونن در عربستان مناسبت های مذهبی یک روز زودتر از ایران انجام میشه بر فرض مثال امروز عربستان نیمه شعبان هست فردا در ایران نیمه شعبان هست 

کجای این شد عرب عجم داشتن؟؟؟!!! 

تیر ماه چند روزه؟ ۳۱ روز 

پس امشب اول محرم اگ مثلا بهمن ماه بود دیشب شب اول محرم بود چرا؟ چون بهمن ۳۰ روزه