2777
2789
عنوان

مامان بابام نمیزاارن🥲😭

184 بازدید | 9 پست

بچه ها من اوایل ب پیانو علاقه داشتم ولی خب خیلی گرونه بعد گیتار خواستم مامانم گف اول برو کالیمبا دوس داشتی گیتار هم میزارم

آغا من رفتم کالیمبا هر روز ۲ ساعت تمرین منم وقت نمیکردم تکالیف کلاس زبان و مدرسه و کلاس های دیگ برا همین کم تمرین میکردم

الان میگم مامان منو بزار گیتار میگه بازم تمرین نمیکنی 

خودمم موندم نمیدونم واقعا فک کنم بازم نتونم ۲ ساعت تمرین کنم🥲

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم

سرت شلوغه بذار برای بعد الکی فقط میری هزینه میکنی نمیتونی تمرین کنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب وقت نمیشه دیگه

آره واقعا

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
سرت شلوغه بذار برای بعد الکی فقط میری هزینه میکنی نمیتونی تمرین کنی

نمیدونم خودمم موندم واقعا

آخه دوس دارم ی هنری هم داشته باشم

پیانو تمرینی بخر ازین رولی ها سرچکن پیانو رولی دیجیکالا

آره پیانو رولی میخوام بخرم ولی بعد ک فکر کردم الان پیانو رولی بخرم نهایتا یکی دوسال باش بزنم بعد یکی دوسال چی؟ گرکن ترم میشه پیانو تازه تا یکی دوسال

آره پیانو رولی میخوام بخرم ولی بعد ک فکر کردم الان پیانو رولی بخرم نهایتا یکی دوسال باش بزنم بعد یکی ...

من پیانیستم صبر کن یکم دیگه هزینه کن پیانوی دیجیتال بگیر پیانو رولی رو اکثر معلم ها قبول ندارن خودت هم سر کلاس باید با پیانوی آکوستیک بزنی وزن و صدای آکوستیک آنقدر دلنشینه که دیگه سمت رولی نمیری