2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه بارم خيلي اتفاقي اونجاي پسر عمش رو ديده بود ميگفت مامان كي مال من از اون درازا در مياره؟😁😇

ااااخخ دلم😂😂😂😂😂😂😂

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|  
دخترم خيلي سوال راجع به خدا ميكنه،مثلا ميگه چرا خدا ما رو درست كرده؟چه جوري درست كرده ؟اگه خدا دست و ...

یه کتاب هست صبر کن پیدا کنم بهت بگم

رخت عزا را از تن به در نکنید.....اینجا ایران است.....

یه بار خونه دایی مهمون بودم داشتن ماهواره میدیدن تبلیغات زیر نویس در مورد داروهای افزایش دهنده نیروی جنسی بود . پسر دایی ام تو جمع برگشت به خواهرش گفت نیروی جنسی یعنی چی  خواهرشم میگفت بزرگ بشی میفهمی اونم گفت میخوام الان بدونم 

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

دخترم خيلي سوال راجع به خدا ميكنه،مثلا ميگه چرا خدا ما رو درست كرده؟چه جوري درست كرده ؟اگه خدا دست و ...

کتاب خدایی که در این نزدیکی است

https://www.adinehbook.com/gp/product/9644292682

رخت عزا را از تن به در نکنید.....اینجا ایران است.....

یه سوال من بپرسم

چرا سوال های بچه های این موقع بیشتر بر میگرده به سوال های جنسی و از این قبیل؟؟

اابته یه جواب کوجولو بدم خودم

به نظدم بیشتر بزرگترها در این مورد حرف میزنن که واسه بچه هام سوال پیش میاد نه؟؟

نظرتون چیه

خدایا هزاررربارشکرت که منو به ارزوم رسوندی❤👨‍👩‍👦‍👦