دخترم خيلي سوال راجع به خدا ميكنه،مثلا ميگه چرا خدا ما رو درست كرده؟چه جوري درست كرده ؟اگه خدا دست و پا نداره چه جوري ما رو ساخته؟!!! اگه خدا همه جا هست تو خونه ي ما هم هست؟ پس چرا من نميبينمش؟و هزار تا سوال اين مدلي،منم اصلا نميدونم دقيقا بايد چي جوابشو بدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه دفه تو یه جمع نشسته بودیم همه هم یه ذره غریبه فضا یه خورده سنگین بچه ی دختر عموم سه سالشه بمن میگه خاله عاشق لوازم ارایشم هس .رو پام نسشته بود یه دفه برگشت بلند گفت خاله مریم رژ زدی؟ دوباره گفت خاله رژ زدی؟بلند هاااا پونصد بار گفت خالع رژ زدی همه هم سکوت کرده بودن ابرومو برد خیلی خجالت کشیدم ول کنم نبود خاااالللهههه...
چجوری این بچه ها این سوالا ب ذهنشون میرسه من بچه بودم یادم نمیاد این سوالا تو ذهنم بوده باشه ...
همین من خود من ابجی داداش میخاستم بچه بودم ب مامانم میگفتم چجوری نی نی میره تو دل مامانا گفتش مامانا دعا میکنن بعدم فرشته ها نی نی میذارن تو دل مامانا گفتم پس چرا فرشته هارو نمی بینم گفت اخرشبا میان حالا منخود من اخرشبا میرفتم بالاسر مامان بابام فرشتهه ک نی نی میذاررو ببینم براشمخوراکی میبردم اگه اومد بخوره اما هیچ وقت نیومد همین یدونه موندم😶😨😕😑
اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|
بچه که بودیم مهمترین سوالی که ذهنمو مشغول کرده بود این بود که چه جور ممکنه لباس کوچیک بشه؟؟!!!تازه با خودم استدلال میکردم که لباس مگه تغییر سایز میده؟؟ثانیه ای فکر نمیکردم که این ماییم که بزرگ میشیم😅😅😅😅😅
خدا جونم من منتظرم، منتظرم یه ❤امید❤ وارد زندگیم کنی😍
یه بار پری شده بودم دلم به شدت درد میکرد داداشم میگف چته رنگت زرد شده داری میمیری گفتم دلم درد میکنه اسهال دارم رفت قرصه اسهال آوورد بم داد منم خوردم یه چپیه داشت داد ببندم تو دلم من بستم خوابیدم بعدش که بیدار شده بودم پشتش قرمز شده بود گفت از دلت خون اومده یا قسم میخورد ...
🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫 تو هیچی از من نمیدوووونی اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
من خواهرم کوچیک بود فقط فکر میکرد خودش ناف داره یه دفه شوهر خواهرم خاب بود پیرنش یکم رفته بود عقب این دیده بود کلا بچه یه هفته تو هنگ بود بعدم هرکی رو میدید میگف شمام ناف داری؟از اونا ک منو داداشیم داریم.اگ میگفتن داریم پیله میکرد ک کو نشون بده ببینم راس میگی