2777
2789

مرض خودشیفتگی بسیار بسیار درد آور هست ازتون خواهش  میکنم خیلی خیلی اطلاعات کسب کنید تا در دام ادم های  اینطور نیفتید. خودم چهارده سال از جونیم با یک خود شیفته رفت اخرش هم با زجر جدا شدم تا همین اللن روح و روان من داغون داغون هست احساس میکنم درونم یک خرابه تاریک هست از زجر های که اون خیر ندیده به من داد زجر بدنی و روحی. اخرش بعد چهارد سال تصادفی فهمیدم این اقا خودشیفتگی داره از نوع . تمام عزمم جزم کردم تا طلاقم بگیرم. برید مطالعه کنید طلاق از یک انسان خودشیفته بسیار. بسیار کار سخت و درد آوری هست خواهش میکنم اکر وارد رابطه ای شدین اول تمام تست های خودشیفتکی ازش بگیرین بعدن وارد اون رابطه بشین 

یکی از رفتار هاش همیشه از من ایراد میگرفت یک جوری به من میفهموند که من انسان ناقصی هستم. اگر حق با من بود طوری. رفتار میکرد همیشه من باید مقصر باشم. اسرار زندگی همیشه سر زبون همه بود. همیشه در حال دروغ و خیانت بود

یه پسره بود بشدت خود شیفته 

خیلییی روش کراش بودم

ولی با این اوصاف خداروشکر بهش نرسیدم و با یکی دیگه اوکی شدم

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یک سال و نیم از طلاق من میگذره دردی تو قلب و. روحم گذاشت حتی اگر بخوام وارد رابطه دوستی با یک.  دوست از همجنس خودم  بشم میترسم میگم نکنه خودشیفته باشه. بعد طلاق پیش هرکسی رسید پشت سرم بد گفت خانواده اش مثل خودش. هستن و در مراحل اختلاف طرفدارش بودن و برای طلاق هم پشتش بودن 

یه پسره بود بشدت خود شیفته خیلییی روش کراش بودمولی با این اوصاف خداروشکر بهش نرسیدم و با یکی دیگه او ...

خدا رو هزار بار شکر کن و سجده شکر بجا بیار وای وای بخدا عقده گرفتم از ادم های خودشیفته

بچه های که  از پدر یا مادر خودشیفته هستن یتیم حساب میشن چون هیج حسی به بچه هاش نداره اصلن نقطه عطفی نداره . برای مدتی بعد طلاق میومد بچه هاش میبرد  وقت باهاش میزاشت الان هفت ماه از بچه هاش گذشت. فقط اگر مصلحتی داشته باشه میاد سمتشون