2777
2789

قصد توهین ب هیچ کس رو ندارم و هر کس نظر شخصی خودشو داره

الان ب نظر شخصی من سارن صداش خیلی خوبه ولی ی جوری میخونه نمیتونم توصیف کنم یجورایی من خوشم نمیاد بازم میگم نظر شخصیمه و قصد توهین ب کسی و ندارم

خب الان سارن معرووفههه‌ خیلییی 

کسی میدونی سارن کدوم کشور مهاجرت کرده؟؟

مسئله دوم

منم کلاس گیتار میرم و خب اصل گیتار ب خوندنشه‌ ب مامانم میگم منو بزار کلاس آواز میگ دختر چیه و خوندن چیه🙄😔

چیکار کنم ب نظرتون؟

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
سارن صداش فوق العادس درموردنحوه خوندنشم اره بعضی اهنگاش خوب میشن نه همه مهاجرت کرده ترکیه اگه میتونی ...

یواشکی ک نمیشه😂

بابام پایه س ولی مامانم....

میتونم از یوتیوب چیزی بفهمم؟

خوبن کلاساش؟

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یواشکی ک نمیشه😂بابام پایه س ولی مامانم....میتونم از یوتیوب چیزی بفهمم؟خوبن کلاساش؟

نمیدونم هیچ اطلاعی ندارم از کلاس اواز ولی یه تلاش بکن از یوتیوب و اینا دیگه 

اگه بابات راضیه که اون میتونه مامانتو راضی کنه😂