2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم اب بریز سرش ..یه لیوان  وقتی برنج تو جمع کردی قالبشو چنتا سوراخ با پشت قاشق یا کفگیر دربیار اب از اون بالا بریز به حالت دورانی ک همه جا برنج خیس بشه شعله کم کن قبلش ..دم کنی بزار و شعله پخش کن بزار زیر قابلمه و تمام

من همین الان دارم درست میکنم 

اسی برنج بریز تو قابلمه بشورش نمک و روغن بریز بعد آب جوش تا یه بند انگشت بالای برنجت باشه بعد درشو ببند و زیرش رو کم کم کن بیا بشین بیست دقیقه بعد برو همش بزن و دیگه کاری بهش نداشته باش ساعت یه ربع به یک یه برنج کته خوشمزه دم کشیده تحویلت میده

من همون به روش بند انگشت برنج کته میزارم کته هام تو خانواده معروفه 😅

میشه نکات ریزشو بهم بگی؟

مثلا شعله چقد باشه ، موقعی که اب میریزم درشو ببندم یا نیمه بسته باشه و...

میشه نکات ریزشو بهم بگی؟مثلا شعله چقد باشه ، موقعی که اب میریزم درشو ببندم یا نیمه بسته باشه و...

برنج به تناسب تعداد پیمانه تو قابلمه مناسب بریز یعنی نه قابلمت خیلی کوچیک باشه که جای دم نداشته باشه نه بزرگ باشه که آب بند انگشتی زیاد بشه 

برنجو باید امتحان کنی ببینم با آب جوش خوب درمیاد یا کمی از ومای جوش پایینتر  چند بار که درست کنی قلق برنج دستت میاد

آب برنجو که ریختی انگشتتو بزار رو برنج فقط روی سطح برنج قرار بگیره داخل برنج فرو نبر آب برنج تا بند اول انگشتت باشه 

حدودا  ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بزار برنج بمونه 

بعدش بزار رو شعله زیر برنجو زیاد کن تا جوش بیاد جوش که اومد یه خورده کمش کن روغن و نمک به اندازه بریز توش 

آب برنج که تا یه مقدار خیلی کم دور قابلمه جم شد برنجو جم کن وسط و دمکنی بزار و زیرشو کم کم کن تا دم بکشه 

وقتی دم کشید زیرشو خاموش کن درشو باز کن یک تا دو دقیقه همونجور بزار بمونه و بعد دوست داشتی یه مقدار روغن بده روشو قاطی کن 

نکته اینجاس که هر برنجی رو وقتی دمکنی رو برمیدارید فوری هم نزنید چون خمیر میشه یکی دودقیقه استراحت برید خودشو بگیره

همچینم سخت نیست خیلی راحته