2777
2789
عنوان

سامانه مای مدیو

1182 بازدید | 16 پست

سلام من نمیتونم نمراتم رو توسامانه مای مدیو ببینم ینی نمیتونم وارد شم همش مینویسه کد پستی اشتباه است درصورتیک وقتی میرم بنویسم انواع واقسم گزینه ها رو میاره ک متراژ خونه مشخصات ملک واز این چیزا رو میاره ومن نمیدونم چی بنویسم خیلی رومخه راهکار ندارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین کد پستی که داخله سامانه ثبت شده اونو باید وارد کنی برو راحت اداره قسمت فناوری برات اکیش میکنه 

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
باید سامانه املاک و اسکان کدپستی صحیح بدی اگر مستاجرش کد ملی مالک ش قبض برق و تایید بعد مای مدیو درس ...

ما مستاجر نیستیم.ولی کد ملی پدرمو باید بدم؟قبض اشکال نداره قدیمی باشه؟

خیلی زمان بره وقت ندارم برم بیرون

نه کمتر پنج دیقه اکی میکنه

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
خیلی زمان بره وقت ندارم برم بیرون

برو اداره پست یه کد پستی بهت میده خودشون هم جوری تو سیستم ثبت میکنه هیچ جا خطا نمیده

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
اگ ببرم دیگ خود ب خود تو مای مدیو درست میشه ؟

شک نکن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
پس برم پست بدم از طریق مای مدیو درستش کنه؟

نه نیازی به پست نیست دردسر هست چند روز میشه تا کد پستی رو تایید کنه برو اداره آموزش وپرورش قسمت فناوری اطلاعات بگو همون کد پستی قبلی رو تایید کنه گوشی رو میگیره وارد میشه خودش تاییده میزنه .. قبلا هر کد پستی دادی بگو همون رو تایید کنه