2777
2789
عنوان

میشه درباره اکو قلب جنین توضیح بدین؟!؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 27240 بازدید | 49 پست
سلام نرگس خانم.خوبید؟منم بند ناف جنینم تک شریانی هست.نی نی شما سالم بدنیا اومده؟یکم منو راهنمایی کتی ...

سلام عزیزم مررسی ...بله گلم خدارو شکر فاطمه کوچولوم صحیح و سلامت بدنیا اومده الانم ۹ ماهشه بغلمه...من جرئت نکردم برم اکو قلب جنین ک کاش رفته بودمو تا اخر این همه استرس ب جون نمیخریدم...ماهی یه سونو میدادم واسه مطمعن شدن از وزن گیری جنین بیشتر به پهلوی چب بخواب اصلا صاف نخواب واینکه اب میوه تازه گوشت قرمز مغزیجات دلستر و بستنی رو حتما توبرنامه غذاییت جا بده تا نی نیت خوب وزن بگیره...اینم بگم اصلا اصلا استرس نداشته باش من خیلی جاها از خیلیا پرسیدم خدارو شکر همه سالم بودن ...اکثرا تشخیص اشتباهه مابقیم یک شریان اونقدی پهن هست ک کار دوتا شریانو انجام بده انشالله نی نیتو سالم بغل بگیری عزیزم بازم میگم ترس ب دلت راه نده

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی نرگس خانم. خیلی خوشحالم نی نی تون سالم تو بغلتونه♥

خواهش میکنم گلم انشالله ب سلامتی دستای کوچولوشو تو دستت بگیری🧡😍😘🌸

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
ان شالله که نی نی تو سلامت بغلش کنی عزیزم

سلام عزیزم خوبی؟

عزیزم شما تو اصفهان دکتر خوب و کار بلد که اکوی قلب جنین انجام بده می شناسی؟

اگه میشناسی ممنون میشم مشخصات و آدرس دقیق را بهم بدی

و اینکه اگه خودتون هم انجام دادین بگین چه شکلی انجام میشه و چقدر طول میکشه؟

و اینکه باید از قبل نوبت داشت یا هر وقت بری پذیرش میکنن؟

سلام عزیزم خوبی؟ عزیزم شما تو اصفهان دکتر خوب و کار بلد که اکوی قلب جنین انجام بده می شناسی؟ اگه م ...

سلام گلم بله سراغ دارم بهترین دکتر اصفهان(دکتر مهدی قادریان) توی آمادگاه ساختمون بوعلی میشینه

تو نت بزن دکتر مهدی قادریان اصفهان بهت اینترنتی نوبت میده ۳۵۰۰ هم پول از کارتت باید بزنی برای نوبت دهی

بعد ویزیتش ۵۰ تومنه

اکوی قلبشم حدودای ۲۵۰ تومن

اینقدر این دکتر مومن و باشرف و مهربونه ک حد نداره

اتفاقا ماه پیش دخترمو بردم اکو پیشش قلبشم همین دکتر عمل کرده

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
عزیزم اکوی قلب جنین را تو هفته چند بارداری انجام میدن؟ شرمنده اینقدر سوال پرسیدم

گلم دقیق یادم نیس فکر کنم ۲۳ و اینا بود انجام دادم دکترم برام نوشته بود

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
سلام عزیزم خوبی؟ عزیزم شما تو اصفهان دکتر خوب و کار بلد که اکوی قلب جنین انجام بده می شناسی؟ اگه م ...

حدود ۱ ساعت یا کمتر تو نوبت هستی اکوشم کلا ده دقیقه طول میکشه خیلی راحته نگران نباش ولی تشخیصش حرف نداره

سلام گلم بله سراغ دارم بهترین دکتر اصفهان(دکتر مهدی قادریان) توی آمادگاه ساختمون بوعلی میشینه تو نت ...

مرسی عزیزم لطف کردی جواب دادی

خدا بد نده عزیزم دختر گلت الان بهتره؟ 

عزیزم شما هم تو بارداری اکوی قلب انجام دادین؟ یا بعد از بارداری متوجه مشکل شدید؟

فقط نوبت دهی اینترنتی دارن؟ منظورم اینه تلفنی یا حضوری نوبت نمیدن؟

حدود ۱ ساعت یا کمتر تو نوبت هستی اکوشم کلا ده دقیقه طول میکشه خیلی راحته نگران نباش ولی تشخیصش حرف ن ...

مرسی عزیزم انشاالله که خدا به دختر گلت سلامتی بده و زیر سایه پدر و مادر بزرگ و خوشبخت بشه

مرسی عزیزم لطف کردی جواب دادی خدا بد نده عزیزم دختر گلت الان بهتره؟  عزیزم شما هم تو بارداری ...

ممنون عزیزم سلامت باشید😍من تو بارداری هیچ مشکلی نداشتم تو سن ۲ سال و نیمگی متوجه شدیم و عملش کردیم

نوبت تلفنی هم باید باشه تلفنش تو گوگل هست

مرسی عزیزم انشاالله که خدا به دختر گلت سلامتی بده و زیر سایه پدر و مادر بزرگ و خوشبخت بشه

همچنین ب شما و عزیزانتون گلم😍😍😘😘

قربونت برم عزیزم مرسی که راهنماییم کردی🙏🙏❤❤

😘😘😘😘خواهش میکنم عزیزم ان شالله که اکوی شمام عالیه نگران نباش🙏🙏