2777
2789
عنوان

میشه درباره اکو قلب جنین توضیح بدین؟!؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 27240 بازدید | 49 پست
عزیزم کلینیک امام موسی صدر دکتر مهدی قادریان عااالیه خیلی تشخیصش خوبه نوبت هاش تلفنی هست باید صبح سا ...

ممنونم 

چند هفته باید برم اکو ؟ من بچه برادر شوهرم مشکل قلب داشت شش ماهگی فوت میکنه واسه همین میخوام برم

ممنونم  چند هفته باید برم اکو ؟ من بچه برادر شوهرم مشکل قلب داشت شش ماهگی فوت میکنه واسه همین ...

من یه بار هفته 23 ی بار هفته 28 رفتم دختر اولم قلبش عمل شده بخاطر همین باید میرفتم عزیزم ...هفته اش رو دکترت تعیین میکنه فکر کنم 

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها سونو برای اینکه ببینیم قلبش تشکلیل شده به صورت شکمیه یا واژینال؟و بهتره همون هشت هفته بریم یا کمی دیرتر؟

خوش به حالت نگید به کسی!اصلا جمله جالبی نیست وبار منفی داره.
بچه ها سونو برای اینکه ببینیم قلبش تشکلیل شده به صورت شکمیه یا واژینال؟و بهتره همون هشت هفته بریم یا ...

من هفته هفت رفتم شکمی بود ولی همون هشت هفته بهتره بری بعضی دکترا واژینال انجام میدن بعضی ها شکمی

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
واسه من تو آنومالی یکم ضربانش ضعیف بود محض اطمینان گفت انجام بدم

آره، چه جاالب!!!     شما هم پسره دیگه؟

والاتر و برتر از خویش بساز، ولی نخست باید خود را ساخته باشی، استوار در جسم و روح. مبادا تنها خود را تکثیر کنی، که بایست چیزی والاتر بسازی.   فردریش نیچه

نمونه برداری از مایع آمنیوسنتز یا مایع دور جنین کرج کجا برم

09192955748

هیستروسونوگرافی و هیستروگرافی یا عکس رنگی رحم یا (HSG) با بی حسی یا بیهوشی ، بدون درد و بدون خونریزی ، با کتتر  مخصوص در کرج ، فردیس ، تهران

سونوهیسترو گرافی  توسط پزشک متخصص خانم.

09123596164  خانم گودرزی کارشناس رادیولوژی مشاوره تخصصی برای هیستروگرافی . داکتوگرافی . هیستروسونوگرافی .

مشاوره تلفنی ، پیامکی و تلگرام

@akserahembidard

https://telegram.me/akserahembidardhttps://telegram.me/akserahembidard

http://iumsradiology88.blogfa.com

عکس رنگی رحم

سونوهیستروگرافی و هیستروگرافی یا عکس رنگی رحم یا (HSG) با بی حسی یا بیهوشی ، بدون درد و بدون خونریزی ، با کتتر  مخصوص
در کرج طالقانی ، میانجاده ،  فردیس و  تهران صادقیه .

سونوهیسترو گرافی   توسط متخصص خانم

اکوکاردیوگرافی قلب جنین توسط فوق تخصص قلب و متخصص رادیولوژی فارغ التحصیل امریکا .

آمنیوسنتز

غربالگری اول و دوم

انجام پاپ اسمیر همراه عکس رنگی رحم
09192955748

09123596164  خانم گودرزی کارشناس رادیولوژی مشاوره تخصصی و انجام  هیستروگرافی . داکتوگرافی . هیستروسونوگرافی .

مشاوره تلفنی ، پیامکی و تلگرام

@akserahembidard

http://iumsradiology88.blogfa.com

احتیاجی نیس چیز خاصی بخوری اگه اصفهان هستی بگو آدرس یه دکتر خوب بهت بدم واسه اکو

سلام عزیزم من اصفهانم بندنافم تک شریانیه باید دو هفته دگ برم اکو....میشه ادرس بدی و اگر قیمتو میدونی ممنون😔

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
سلام عزیزم من اصفهانم بندنافم تک شریانیه باید دو هفته دگ برم اکو....میشه ادرس بدی و اگر قیمتو میدونی ...

سلام عزیزم دکتر مهدی قادریان تو کلینیک موسی صدر بود ک اکوش کلا ۵۰ تومن بود ولی متاسفانه مطب جدا زده و مطبشو برده ساختمون بوعلی تو امادگاه که ویزیتش ۵۳ تومن واکوش هم حدودا ۲۰۰ تا ۲۵۰ میشه ولی دکتر واقعا خوبی هست و قلب دخترمو عمل کرد

سلام عزیزم دکتر مهدی قادریان تو کلینیک موسی صدر بود ک اکوش کلا ۵۰ تومن بود ولی متاسفانه مطب جدا زده ...

ممنون گلم...واسم دعاکن

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
سلام عزیزم من اصفهانم بندنافم تک شریانیه باید دو هفته دگ برم اکو....میشه ادرس بدی و اگر قیمتو میدونی ...

سلام نرگس خانم.خوبید؟منم بند ناف جنینم تک شریانی هست.نی نی شما سالم بدنیا اومده؟یکم منو راهنمایی کتید که چه کارهای پزشکی رو انجام دادید.من الان هفته ی 17 هستم و یک هفته دیگه اکو ی قلب جنین رو باید بدم.