2777
2789

چقدر طول میکشه؟

باید مثل سونو چیزی شیرین بخوریم؟

جواب رو همون موقع میدن؟

20 اسفند 91 بار دگر لبخند خدا در تولد نوزادی نمایان و سپهر ، بزرگمرد کوچک ما متولد شد.خبر آمد فندقی در راه است💖خدایا مراقب فندق کوچولوم باش💓 اونو بهت سپردم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین سونو هست 5 دقیقه طول میکشه و همون وقت جواب میده من دو بار اکو انجام دادم بعد تولد هم دوباره باید ببرمش دخترمو

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

احتیاجی نیس چیز خاصی بخوری اگه اصفهان هستی بگو آدرس یه دکتر خوب بهت بدم واسه اکو

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

برای من نزدیک یک ربع- 20 دقیقه طول کشید.

مثل سونوی معمولی هست. جواب رو هم همون روز میده. در ضمن اگه نتونه واضح همه رو ببینه میگه چند هفته ی بعد مجدد بری. من دیروز انجام دادم گفت سه هفته ی دیگه باز بیا یکی از آیتم ها رو نتونستم واضح ببینم.

والاتر و برتر از خویش بساز، ولی نخست باید خود را ساخته باشی، استوار در جسم و روح. مبادا تنها خود را تکثیر کنی، که بایست چیزی والاتر بسازی.   فردریش نیچه
مال من نتونست خوب قلبشو ببینه گفت دو هفته بعد برم زیاد پیش میاد این حالت 

یه سوال دارم یاسمین بانو

برای اکو مجدد باز باید هزینه پرداخت کنیم؟

والاتر و برتر از خویش بساز، ولی نخست باید خود را ساخته باشی، استوار در جسم و روح. مبادا تنها خود را تکثیر کنی، که بایست چیزی والاتر بسازی.   فردریش نیچه
نمیدونم شادی جون من ایران نیستم

آهان. مرسی عزیزم

گلبرگ جان میشه آدرسش و بدی من اصفهان هستم

عزیزم کلینیک امام موسی صدر دکتر مهدی قادریان عااالیه خیلی تشخیصش خوبه نوبت هاش تلفنی هست باید صبح ساعت 8 بزنگی نوبت بگیری. .....33386010 الی 14

هزینه اش هم کلا 40 تومن شد آدرسش هم بالاتر از فروغی هست از هر کی بپرسی بهت میگن....از طرف شهدا هم میتونی بیای پایین تر از آبلیمو فروشا

همه باردارا رو میفرستن اکو جنین یا شما خدای نکرده مشکلی داشتی که فرستادن؟

واسه من تو آنومالی یکم ضربانش ضعیف بود

محض اطمینان گفت انجام بدم

20 اسفند 91 بار دگر لبخند خدا در تولد نوزادی نمایان و سپهر ، بزرگمرد کوچک ما متولد شد.خبر آمد فندقی در راه است💖خدایا مراقب فندق کوچولوم باش💓 اونو بهت سپردم🙏
احتیاجی نیس چیز خاصی بخوری اگه اصفهان هستی بگو آدرس یه دکتر خوب بهت بدم واسه اکو

ممنونم عزیزم

من شمالم

برای من نزدیک یک ربع- 20 دقیقه طول کشید. مثل سونوی معمولی هست. جواب رو هم همون روز میده. در ضمن اگه ...

شادی جون سن بارداری من و شما دقیقا یکی هست😍