2777
2789
عنوان

مشورت میخام لطفا بیایین یلحظه

78 بازدید | 13 پست

دوستان ی کمکی میخوام ازتون 

من قبلا پسرعموم خاستگارم بوده و مامانم راضی نبود خودمم هم همینطور 

الان ۸سال گذشته من ازدواج کردم بچه هم دارم 

حالا دایبم از دخترعموم خوشش اومد بعد مامانمو خالم رفتن از زنعموم خاستگاریش کردن زنعموم عقده اون جریان داشت ووایساده تیکه انداختن  که چراتو دختر ندادی بما و ازاینحرفا 

ولی بعدگفته با داداشاش صحبت کنم بهتون جواب میدم

حالا داییم پشیمون شده میگع اختلاف سنیمون زیاده کلا کنسل کنید،،، 

این وسطم مامانم نمیدونه چکارکنه میگه اگه جواب مثبت بدن چی!؟؟ چطوری بهش بگم منتفی شده چه راهی براش بیارم ک ناراحت نشن 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بگه   این دو تا جوان حرف بزنن و...

وقتی حرف زدن داییت بکشه کنار 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا ؟ داییت هم انگار حالش خوش نیستا . مگه از اول نمیدونست که اختلاف سنی دارند . بیچاره زنعموت. حالا برید خاستگاری ولی به داییت بسپار خل و چل بازی دربیاره بلکه دختره بگه نوموخووووووام 

بیچاره مامانت

چقدر بد شده

داییت اول باید فکراشو میکرد بعد اینارو میفرستاد خواستگاری

کاش جواب اونا منفی باشه

مامانت اذیت نشه

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
بیچاره مامانتچقدر بد شدهداییت اول باید فکراشو میکرد بعد اینارو میفرستاد خواستگاریکاش جواب اونا منفی ...

مامانم خیلی حالش بده اعصابش خراب میگه من گفتم لابد واقعا دلش گرفتش خوشش اومده ک رفتم الان رابطع ماام ازاینطرف میخوره بهم دیگه منو ول نمیکنن نمیدونه چکارکنه چی بگه بهش دیگه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
بگه این دو تا جوان حرف بزنن و...وقتی حرف زدن داییت بکشه کنار 😑

نهایتا اینطور بشه باز بهتره البته نه اینکه پسره کنار بکشه 

شروط عجیب بزاره که دختره کنار بکشه 

خدا رو چ دیدی شایدم داییش عاشقش شد

وا ؟ داییت هم انگار حالش خوش نیستا . مگه از اول نمیدونست که اختلاف سنی دارند . بیچاره زنعموت. حالا ب ...

دخترعموم ۱۶سالشه  داییم ۳۰

داییم نمیره خاستگاری

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
نهایتا اینطور بشه باز بهتره البته نه اینکه پسره کنار بکشه شروط عجیب بزاره که دختره کنار بکشه خدا رو ...

رراهی دیگه بجز خاستگاری رفتن نیست

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
رراهی دیگه بجز خاستگاری رفتن نیست

اسمشو نزارید خاستگاری 

صحبت دختر پسری حالا هرجا یا بیرون یا خونه 

نباید مجلس رسمی باشه فقط مادرها یا خواهر ها برن که دخترو پسرا حرفاشون رو بزنن