2777
2789

خانومایی که شوهراتون ازتون راضین چه ویژگی هایی دارین چیکار میکنین براشون چه رفتارهایی دارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذات باید درست باشه ادم میشناسم هر کاریم کنی از توش ایراد میسازه

ادمم میشناسم که با دید مثبت بهت نگاه میکنه

اما در اهر کار رفتار با هر دوشون باید جوری باشه شرمنده ی خودت نشی

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

من خودم که اول راهم البته ایشالله 

ولی همیشه از مامانم دیدم که هرکاری که جلوی بابام انجام نمی‌داد و بابام دوست نداشت ولی بابامم نبود انجام نمی‌داد به حرفاش خیلی احترام میذاشت 

جلوی خانواده پدرم هیچ وقت طوری رفتار نکردن حرفی بالا سر بابام باشه همیشه عزت و احترامش رو در حد توانش حفظ کرده 

بنظرم هر مردی ی قلقی داره ک زنها خوب میتونن اون قلق رو پیدا کنن

من خودم قلق شوهرم رو میدونم اما ب شدت لجبازم بخاطر همین همش دعوا و قهر داریم

اما از قدیم گفتن شکم و زیر شکم مرد رو حواستون باشه همه چیز اوگی میشه

مثلا مرد دهن بین ودهن لق رو چطورباهاش رفتارکنیم؟

وقتی عصبی بد صحبت می‌کنه دهن به دهنش نذار 

صبر کن آروم که شد خودتم آروم باهاش صحبت کن حرفات بزن سعی کن با رفتارت رفتار شوهرت عوض کنی

بهش اقتدار میدم . کوچکترین کاری که برام می‌کنه حتما ازش تشکر میکنم. تو جمع هر دو مون حواسمون بهم دیگه هست 

از خانواده‌اش بد تعریف نمیکنم .اول زندگی مون که دستش تنگ بود خیلی هوای جیبش رو داشتم الان خودش برام جبران می‌کنه.

هر دومون بسیار بهم دیگه اعتماد داریم .هیچ وقت بهم دروغ نمیگم‌

۸ساله ازدواج کردم دوتاپسربچه دارم شوهرمن ذاتا اخلاقش خوب نیس و سر ی چیزای الکی دعوامیکنه و تو عصابنیت و دعوا حرفای خیلی زشت و کاملا بی سروتهی میزنه ینی کاملا چرت و پرت میگه و خییییلی بی منطقه اوایل سرچرتوپرتاش اتیشی میشدم جوابشو میدادم کار بالا میرسید و گریه و جیغ خداروشکر اصلا دست بزن نداره اما الان چن وقته بخاطربچه هام رویه سکوت رو درپیش گرفتم یعنی هرچی میگه سکوووووت میکنم و مواقعی ک ارومه ریز ریزمیگم ک کارت یا حرفت خیلی ناراحتم کرد بهترجواب میده اما کلی بگم اصلا مرد مناسبی برای زندگی نیس و مجبور ب صبرم

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈

درکش میکنم

هیچ وقت‌توی دعوا کاری نمیکنم بدتر باشه درعوض وقتی آرومه باهاش حرف میزنم‌میگم‌ مثلا بخاطر دعوا و این حرف ها ناراحت شدم

زیاد نمیپرسم کجا میری چون مرد ها از اینکه کنترل بشن‌بدشون میاد 

بیشتر باهاش رفیقم تا همسر 

سر چیزی ناراحت باشه بتونم خیلی کمکش میکنم 

هیچ وقت فکر بد راجبش نمیکنم مثلا خدایی نکرده خیانت کنه چون معتقدم روی مسئله‌ی خیلی برای مرد ها مانور بدی بیشتر میرن‌سراغش حتی از سرکار میاد ازش استقبال میکنم میزارم استراحت کنه بعد بحرفم باهاش

مرد ها شکمو‌عن سعی میکنم غذایی که دوست داره درست کنم‌براش 

هیچ وقت درباره‌ی زندگی مون حتی به مادرم‌نگفتم چه برسه به قهر و حقوق شوهرم همیشه هم هر جای بودم با جان و آقا بعد و قبلش صدا میزنم که ببرمش بالا اونم‌در عوض همینطوره

ولا سعی میکنم‌سیاست به خرج بدم 

وقتی عصبی بد صحبت می‌کنه دهن به دهنش نذار صبر کن آروم که شد خودتم آروم باهاش صحبت کن حرفات بزن سعی ک ...

خسته شدم عزیزم حرفاش خیلی تلخ خیلی زیاد دلم میشکنه زخم میزنه دست میزاره روچیزایی ک مشکل دارم 

🕊✨🤲🏻

خسته شدم عزیزم حرفاش خیلی تلخ خیلی زیاد دلم میشکنه زخم میزنه دست میزاره روچیزایی ک مشکل دارم

از لج وعمد شما اینطوری صحبت می‌کنه 

می‌دونم خسته ای میفهمم ولی صبوری کنی خانمی کنی همه چی تموم میشه شوهرت می‌فهمه رفتارش اشتباه 

اون وقت ببینه شما عصبی و ناراحت میشی بدتر میکنن

از لج وعمد شما اینطوری صحبت می‌کنه می‌دونم خسته ای میفهمم ولی صبوری کنی خانمی کنی همه چی تموم میشه ش ...

عزیزم خیلی سخته ولی چاره ای ندارم گرچه حرفاش تاعمق وجودم میسوزونتم، وگاهی باخودم میگم حتما دوسم نداره ودیگه بعدش هرچی محبت کنه باورم نمیشه 

🕊✨🤲🏻