2777
2789
عنوان

فردا کارنامه ها میاد بیاید بگید در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 75 پست
نه عزیزم اخه اینجور گفتم استرس بیخود نداشته باشید و الکی پای سایت سنجش نمونید و...نمیدونم واقعا ولی ...

دوستم دوازدهمه، براش سالانه و تکوینی اومده، معدل نیومده

دارن زجرکش میکنن🤦🏻‍♀️💔

بله اونی که گفتم تو سایت..  دهم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امکان ندارهاین سازمان سنجش هرتاریخی اعلام میکنه بطور طبیعیش تا یه روز بعدش هیچ اتفاقی نمیفته ب ...

یه چی دیگه رو دیدن اینا نمره ترم یک رو اورده کذاشته ۱۰ میکن افتادیم 😂

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
خودمم نمیدونم، از دوستان پرسیدم گفتن سالانه مهمه..

سالانه برا من زده ۲۰ بابا اونا مستمر هست

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
خودمم نمیدونم، از دوستان پرسیدم گفتن سالانه مهمه..

خب بزار من بگم،

سالانه بدست امده از نمره های ترم اول مستمر و همچنین ترم دو و مستمرش

و نکته مهم اینکه هنوز هیچچچچ نمره ترم دویی نیومده 😶🤷‍♀️

انقد تپش قلب دارم ک قفسه سینم داره جلو عقب میشه 🙂

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )