2777
2789
عنوان

فردا کارنامه ها میاد بیاید بگید در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا نیومده ،معلومم نیست تا کی بیان! فقط میان ترما اونم خیلی وقت پیش اومدن نمراتش

ببین بعضیا میگن حتی دیدن نمراتشونو

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕
ببین بعضیا میگن حتی دیدن نمراتشونو

عزیزم امکان نداره

این سازمان سنجش هرتاریخی اعلام میکنه بطور طبیعیش تا یه روز بعدش هیچ اتفاقی نمیفته بخاطر مدیریت فوق العاده شوند

حالا خودش اومدع گفته ۱۶ ام،

۱۵ ام کارنامه ها رو بدن؟😂😂

با کروم رفتم فایرفاکس نه؛ باید از گوگل نصب کنم؟

ببین اینو من از بازار نصب کردم هروقت رفتم سایتو اورده

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
سالانه چطوری اومده وقتی هنوز نمره کتبی ترم دو روی سایت نیومده؟سالانه مهمه عزیز که باید بالاتر از ده ...

برای دوستم اومده، مقصر منم؟🤦🏻‍♀️

نمیدونم برام خیلی عجیبه، بعضی دروس رو میوفتاد

حتی زبانش افتضاح بود ولی ۱۵ شده😐.. من فکر میکردم اینم میوفته

ممکنه اشتباه شده باشه؟ چند نفرم صبح تو سایت میگفتن، مثلا فکر میکردن معدلشون میشه ۱۴ ولی ۱۹ رد شده:/

عجیبه برام

برای دوستم اومده، مقصر منم؟🤦🏻‍♀️نمیدونم برام خیلی عجیبه، بعضی دروس رو میوفتادحتی زبانش افتضاح بود ...

نه عزیزم اخه اینجور گفتم استرس بیخود نداشته باشید و الکی پای سایت سنجش نمونید و...

نمیدونم واقعا ولی احتمالا همون نمرات میان ترم دوم رو داشتید میدید

بعضیام احتمالا دهم یازدهمن.. البته ازین دو گروهم خبر ندارم که کارنامه نهایی شون اومدع یا نه