2777
2789

بچه ها من چند وقته از لحاظ روحی و احساسی خیلی بهم ریختم، خیلی فکرم درگیره یکی از چیزاییم که فکرمو درگیر کرده اینه که شغلی ندارم و بیکارم، بچمم سه سالشه و سرکار رفتن مشکله با بچه این سنی از طرفی هم کار مناسب من پیدا نمیشه واسم. همش با خودم میگم اخه من بدرد چی میخورم، شما واسه خودتو چه هدفی دارید؟؟؟؟؟ دوس داربن ب چی برسین؟؟ 

میگم منم واسه خودم یه هدفی پیدا کنم شاید حالم بهتر بشه😔

من تابلوفرش میبافم . از ۲۴ سالگی کم کم و تفریحی میبافم . اینجوری هم گردنم آسیب نمیبینه هم بیکار نیستم که حس پوچی بهم دست بده درامد هم دارم خداروشکر 

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی بزی چیزی یاد بگیری بعد ها درامد زایی کنی من درس میخونم واسه کارم استادم میکف کار کن من بچم کوچکه هم اینکه دوسدارم کار ولسه خودم باشه شوهزم اگه اول حمایت میکرد درس نمیخوندم الان فهمیده اشتباه کرده

تو که تا الان بیکار بودی یه دوسال دیگه بیکاربمون تا بچت بره مدرسه 

میتونی کاربیاری توخونه انجام بدی مثلا تایپ مثلا ادمینی مثلا تابلوفرش و... 

کتابخونه یا باشگاه هم برو که حوصلت سرنره  

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
چند ماه طول میکشه تا یاد بگیرم؟

یک روزه 

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
من تابلوفرش میبافم . از ۲۴ سالگی کم کم و تفریحی میبافم . اینجوری هم گردنم آسیب نمیبینه هم بیکار نیست ...

عزیزم کجا رفتی یادگرفتی ؟ صداش زیاد نیس آدم بخواد ببافه همسایه ها اذیت بشن؟

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
چقده درامد این کار؟

بستگی داره چقدر ببافی هرچی بیشتر درآمد هم بیشتر 

بعد کجا میفروشین

۷تا بافتم همه رو فک و فامیل برداشته