2777
2789

هیچی نداریم خیلی هم گرسنه ام😔

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو یه چیز ساده درست کن خواهر دیره

آخه کلا شام نمیخوریم

ولی امروز کارم زیاد بود نهار هم نخوردم... خیلی خسته ام

احتمالا نیمرویی املتی بخوریم

دلم آش رشته میخواد 😉

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

دلم غذای گرم میخواد مامان پز باشه ترجیحا

ولی از اونجایی که مامانم نیست و خیییییلی خسته م شب نون پنیر هندونه و یا نون پنیر  و انگور میخوریم 

هر کس هم اعتراض داشته باشه میتونه تشریف ببره آشپزخونه هنر نمایی کنه استفاده کنیم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نون و پنیر و هندونه

وای باورم نمیشه غیر از ما یه نفر دیگه توی این دنیا وجود داره بخواد امشب نون و پنیر و هندونه بخوره من اینو به فال نیک میگیرم 😂😂😂😂😂 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
وای باورم نمیشه غیر از ما یه نفر دیگه توی این دنیا وجود داره بخواد امشب نون و پنیر و هندون ...

😁😁😁😁

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞