2777
2789

خوشبختم

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم افسرده هسم تقریباچن سالته عزیزم مجردیمن خیلی هم تنهام خیلییییی

اره مجردم ۲۱سالمه از ۱۴سالگیم افسردگیم شروع شد تا الان تو حالت شدیدش هستم 

پارسال یمدت انقد هروز گریه شدید میکردم خشکی چشم شدی دگرفتم حیلی اذیتم میکرد ب حدی ک دیگه نمیتونستم گریه کنم

همه باعث ازارم شدن خانوادم فامیل دوستام دلم ب یکی خوش بود ک دوسم داره چندسال منتظرش بودم اونم منو سرکار گذاشته بود بلاتکلیف بود منم ولش کردم الان دیگه خیلی ناامیدم

اره مجردم ۲۱سالمه از ۱۴سالگیم افسردگیم شروع شد تا الان تو حالت شدیدش هستم پارسال یمدت انقد هروز گریه ...

عزیزم درک میکنم 

منم اصلا کسیو ندارم باهاش حرف بزنم 

همه دلمو شکستن حتی خانواده

خیلی وقتا گریه میکنم و بشدت تنهام