2777
2789
عنوان

کسایی ک تجربه میگرن دارن بیان لطفا

118 بازدید | 15 پست

من قبلا سالی یکی دوبار سردرد میگرنی میگرفتم از وقتی عروس شدم مشکلات زندگی زیاد شد یکبار دقیقا یک‌ماه من دائم سردرد بودم دائمممم هر دوسه روز میرفتم زیر سرم هردیقه دکتر قرص امپول بعد خیلی یهویی خوب شد تا دوماه خوب بودم بعد دوماه دیگه ماهی سه چار بار سردرد میشم هرسری هم دوروز طول میکشه خوب بشم هیچ قرص و شیافی هم‌خوب نمیکنه فقط باید سرمو ببندم تو سکوت و تاریکی مطلق بخابم گاهی وقتا هم گلاب ب روتون تا بالا نیارم خوب نمیشم، دیگه خسته شدم از زندگی افتادم ی مهمونی نمیتونم برم توروخدا راهکاری دارید بگید

موقعی ک بیدار میشی و قبل خوابت سه چهار لیوان اب بخور

در معرض باد مستقیم قرار نگیر اصلا و ابدا

غذاهای چرب و سرد نباید بخوری

بیشتر گرمیجات بتور

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

خاله ی منم همینه .حجامت خاص سر انجام بده جای مطمئن 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی ک بیدار میشی و قبل خوابت سه چهار لیوان اب بخوردر معرض باد مستقیم قرار نگیر اصلا و ابداغذاهای چ ...

تو همه غذاها و چایی گرمیجات استفاده میکنم چاییمو با حرما میخورم،آب حوردنم امتحان میکنم

تو همه غذاها و چایی گرمیجات استفاده میکنم چاییمو با حرما میخورم،آب حوردنم امتحان میکنم

اره عزیزم امتحان کن حتما

از ایرپاد و هندزفری ایناهم استفاده نکن

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

اره عزیزم امتحان کن حتمااز ایرپاد و هندزفری ایناهم استفاده نکن

یکساله من آهنگ گوش ندادم دوروز پیش‌رفتم دندونی همش ی ساعت نشستم پاشدم اومدم ازون لحظه تاهمین الان هنوز سردردم واقعا زندگی برام سخت شده یبار خاهرزادمو نگه داشتم نوزاده یکم گریه و بی قراری کرد از صدای گریه بچه سردرد شدم دوروز افتادم خونه اصلا هیجا نمیتونم برم اینقد هردیقه سردردم دیگع روم نمیشه ب کسی بگم دیشب همسرم میگف یا دروغ میگی دنبال ترحمی یادیگه پیر شدی هرروز ی درد داری😔 با هممین ی جملش اینقد دلم شکست تاخود صبح گریه کردم

عزیزم باید وعده های غذایی‌تون سر وقت باشه گشنه نمونی شده میان وعده چیزی بخور. ۸ ساعت استراحت رو رعایت کن اتاق خوابت کاملا تاریک باشه از موضوعات استرسی دور بمون و عصبی نشو جاهای پر نور مخصوصا ال ای دی دور بمون. منم دارم گلم رعایت کنی کمتر دچار سردرد میشی

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم باید وعده های غذایی‌تون سر وقت باشه گشنه نمونی شده میان وعده چیزی بخور. ۸ ساعت استراحت رو رعای ...

سراسر زندگیم استرس و تنش و خستگی جسمی و روحیه از کنترلم خارجه اشتهامم خیلی کمه درروز صبحانه ک اصلا بقیش شاید یک وعده رو بتونم کامل بخورم ولی میوه زیاد میخورم

سراسر زندگیم استرس و تنش و خستگی جسمی و روحیه از کنترلم خارجه اشتهامم خیلی کمه درروز صبحانه ک اصلا ب ...

خوب استرس برات سم‌ هستش سعی کن دور بمونی. و اصلا نباید گشنه بمونی حداقل یه چیزی بخور تو وعده های غذایی

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوب استرس برات سم‌ هستش سعی کن دور بمونی. و اصلا نباید گشنه بمونی حداقل یه چیزی بخور تو وعده های غذا ...

استرس رو مطمعم نیسم ولی باید رو تغذیم کار کنم، حیلی‌ممنونم ازت عزیزم♥️

سراسر زندگیم استرس و تنش و خستگی جسمی و روحیه از کنترلم خارجه اشتهامم خیلی کمه درروز صبحانه ک اصلا ب ...

بادکش از اطرافیانتون بلد باشه موقع شروع سردرد از پشت گردنتون دو سه تا بندازین زود خوب میشین منم همینکار رو انجام میدم

سلامتی و خوشبختی دخترم