من قبلا سالی یکی دوبار سردرد میگرنی میگرفتم از وقتی عروس شدم مشکلات زندگی زیاد شد یکبار دقیقا یکماه من دائم سردرد بودم دائمممم هر دوسه روز میرفتم زیر سرم هردیقه دکتر قرص امپول بعد خیلی یهویی خوب شد تا دوماه خوب بودم بعد دوماه دیگه ماهی سه چار بار سردرد میشم هرسری هم دوروز طول میکشه خوب بشم هیچ قرص و شیافی همخوب نمیکنه فقط باید سرمو ببندم تو سکوت و تاریکی مطلق بخابم گاهی وقتا هم گلاب ب روتون تا بالا نیارم خوب نمیشم، دیگه خسته شدم از زندگی افتادم ی مهمونی نمیتونم برم توروخدا راهکاری دارید بگید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم باید وعده های غذاییتون سر وقت باشه گشنه نمونی شده میان وعده چیزی بخور. ۸ ساعت استراحت رو رعایت کن اتاق خوابت کاملا تاریک باشه از موضوعات استرسی دور بمون و عصبی نشو جاهای پر نور مخصوصا ال ای دی دور بمون. منم دارم گلم رعایت کنی کمتر دچار سردرد میشی
عزیزم باید وعده های غذاییتون سر وقت باشه گشنه نمونی شده میان وعده چیزی بخور. ۸ ساعت استراحت رو رعای ...
سراسر زندگیم استرس و تنش و خستگی جسمی و روحیه از کنترلم خارجه اشتهامم خیلی کمه درروز صبحانه ک اصلا بقیش شاید یک وعده رو بتونم کامل بخورم ولی میوه زیاد میخورم