2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشه ب من یاد بدین؟

با افزایش کاریزما و قانون تسلا

بلدین اینارو یا توضیح بدم؟

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
بله میشه

جدی ؟😍میشه توضیح بدی لطفا 🙏 چیشد که جذب کردی؟ فامیل بود اون طرف یا غریبه؟ اصلا شمارو دیده بود؟ تو چند وقت نتیجه داد جذبت؟

🌱 خداوند در هر لحظه راهنمای زندگی من است🌱
جدی ؟😍میشه توضیح بدی لطفا 🙏 چیشد که جذب کردی؟ فامیل بود اون طرف یا غریبه؟ اصلا شمارو دیده بود؟ تو ...

نمیدونم بشه بهش گفت جذب یا نه

اشنا بود... دیده بودیم همو از دور

حدود دو سه ماه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
با افزایش کاریزما و قانون تسلابلدین اینارو یا توضیح بدم؟

قانون تسلا انجام ندادم‌ولی خوندم چجوری میگفت ارزوتون در حالی که براورده شده بنویسید ۳ بار با خودکار بزنید رو دفتر بعد دورش اعداد ۳۶۹ بنوییسید وتیره مانند شه حالا ۶ بار بنویسید و دایره دومی نوشتید۹ بار ضربه بزنید. این درسته؟؟

🌱 خداوند در هر لحظه راهنمای زندگی من است🌱
ن بلد نیستم

افزایش کاریزما رو که ترجیحا سرچ کن و مطالعه کن... چون واقعا اطلاعاتم درموردش کامل نیست

ولی قانون تسلا یا ۳.۶.۹

یعنی تو یه خواسته یا هدفی رو که داری توی ۱۷ ثانیه تو ذهن خودت جمله بندی میکنی و مینویسی

این کار رو چهار بار تکرار میکنی.... این چهار بار حکم یه دور رو داره

و صبحا سه دور

عصرها شش دور

و شب ها نه دور این کار رو تکرار میکنی

این قانون تسلاعه