خودم به شخصه قراره این تاپیکو برای بچه ی ایندم وقتی که به 15سالگی رسید پرینت کنم چون فکر میکنم بیشترین چیزی که به دردش میخوره توی اون سن اینه که با کمکم بتونه راه و مسیرش رو پیدا کنه کاری که متاسفانه خانواده های ما نکردن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
احساسات در یک زن نقطه ضعف بزرگیه اگه توانایی کنترلشو نداشته باشی
اولویت اول و آخرت خودت باش
از کسی توقع نداشته باش خوشبختت کنه چون فقط خودت میتونی
تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤 ☆این است هویت یک ایرانی☆ حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی سوالی داشتید در خدمتم 💙
پسرای قشنگم من فقط میخوام خوشحالی و آرامش شما رو ببینم لازم نیست بهترین باشید، تحصیلات عالی یا یه شغل رویایی داشته باشید من فقط میخوام آرامش درونی داشته باشید و شاد زندگی کنید خیلی دوستتون دارم ❤️
پسرم خودتو دوست داشته باش هم از لحاظ روحی هم از لحاظ جسمی . به خودت صدمه نزن، هیچ وقت سمت دود و دم نرو هیچ وقت سمت مشروبات الکلی نرو، چون به بدنت آسیب میزنی. و برای خودت در زندگی خط قرمز داشته باش و هرگز مردم آزاری نکن.