2777
2789
عنوان

چرا خودکشی گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 19 پست
خب حلش کن یه کاری واسه زندگیت کن. یه تغییر و ادامه بده

ما کلا ۳ تا راه داریم 

یکیش یا بقدری پول داشته باشیم که دست مامانمو داداشمو بگیرم فرار کنیم بریم کلا یجایی که دست هیچکی بهمون نرسه 

یا آدم درست حسابی پشتمون وایسه جرات و شهامت پیدا کنیم ی زندگی بسازیم و ازین اشغال طلاق بگیره مامانم بریم یجا سه تایید زندگی کنیم 

یا هم که بمیره بابام

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

ما کلا ۳ تا راه داریم یکیش یا بقدری پول داشته باشیم که دست مامانمو داداشمو بگیرم فرار کنیم بریم کلا ...

امیدوارم خدا یه فرصت بهتر سر راه زندگیتون قرار بده یه معجزه بشه. سخته میدونم اما چاره اش خودکشی نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌تونستم جدا بشی؟

وقتی پشتیوانه نداریم . وقتی طرف مقابلم آدمیه که معتادها هیچی حالیش نیست یهو بیاد بزنه بکشه مارو چیکارکنیم

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

وقتی پشتیوانه نداریم . وقتی طرف مقابلم آدمیه که معتادها هیچی حالیش نیست یهو بیاد بزنه بکشه مارو چیکا ...

عزیز با من که دعوا نداری زنگ بزن ۱۲۳ بیان تشکیل پرونده بدن خودشون هم راهنمایی میکنند فوقش بعد طلاق برید شهر دیگه احتمالا تا یه مدت هم بتونید تحت نظر بهزیستی باشید بعدش هم بزرگ شدی خودتون کار میکنید هزینه زندگی رو میدید سه نفری چی کم از یه معتاد دارید؟