بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی فکر نکنم به اون صورت مگه چه قدر حقوق میخواد بده مسلما یه پزشک توی بیمارستان بیشتربه نفعشه کار کنه
این مزخرفا پول ارتیستای خودشونم نمیدن😐😐😂😂
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
یعنی پزشک مخصوص دارن ؟ میخوام خودمو به یکی از این پسر خوشگلا قالب کنم😂
😂😂😂😂😂😂😂نمیدونم واقعا
اگه به قالب کردنه بهترین کار میکاپ آرتیست شدنه😂😂😂😂
طراح لباس
طراح کانسپت
بکاپ دنسر
کوریوگرافر
اینا رو امتحان کن😂
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
چا اون وو یه قضیه ای رو تعریف میکرد میگفت رفته بودم یه جایی امپول بزنم منم سریع رفتم کشیدم پایین منتظر امپول شدم پرستاره اومد گفت برادر باید تو دستتون بزنم😔🤡👌😂😂😂😂یکی از خوبیای پرستاری