2777
2789
عنوان

بالای بیشعورم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 32 پست
بخدا حاضرم تا آخر عمرم ازدواج نکنم فقط ازین اشغال خلاص شیم . دغدغه ی این آدم بیشعور و نداشته باشیم ۲ ...

ببین مگه الان عصر حجره، چرا خودت رو عذاب میدهی برو یه کار پیدا کن مثل مثلا فروشنده تو فروشگاه یا هر کاری، برو پانسیون زندگی کن بگو. ذهن به خونه دوره، یا برو دانشگاه تو خوابگاه، رها کن خودتو

فقط راهت اینه موفق شی مستقل شی هزار راه هست فقط باید بخوای

ازون ادمایی نیستم بگم بمن چه من مسئول زندگی خودمم . وقتی ب مامانم نگاه میکنم که چقدر غصه داره و داره به بدهکاریای اون مردک فکزمیکنه اذیت میشم 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مگه الان عصر حجره، چرا خودت رو عذاب میدهی برو یه کار پیدا کن مثل مثلا فروشنده تو فروشگاه یا هر ...

نمیتونم . ی ثانیه از مامانم جدا بشم دلم میترکع . نمیتونم مادریو که این همه سال بخاطر بچه‌اش جیک نزد و با هرخاری و دردی ساخت و ول کنم برم دنبال زندگی خودم . من دربرابر اون مادر مسئولم 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

روحیم خرابه خاهر و دست و دلم نمیره . امتحانام نهایی بود امسال با زور خوندمشون از بس که فکرم مشغول بو ...

خب دیگه ..خیلیا هم تو شرایط صدبرابر بدتر مثلا درس خوندن و پزشکی اوردن 

دوره رفتن و کار و کسب خودشونو راه انداختن 

با همین گوشی تو دستشون موفق شدن

اگه پول نداری راه آسونترش درس خوندنه 

سخته ولی شدنیه

شاید یه روزایی نتونی اما بیشتر روزا وقتت مال خودته

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

مامانت نمیتونه جدا بشه ازش برین پیش همون مادربزرگت زندگی کنین ‌خودت یا مامانت هم میتونید برین سرکار ...

مامانبزرگم از بابام بدتره عزیزم . این پولایی هم که میداد حاصل رنج و کار مامانم بود که براش کوزتی میکرد و پول کارگری شو میداد. آدم بشدت دل کوچیکه ی لیوان آب تو خونش بخوری دلش میترکع. پاهاشو عمل کرده با عصا راه می‌ره من رفتم خونشون مانتوم کثیف شد رفتم حیاط بشورم چلان چلان پشسرم اومده ببینه دارم چیکار میکنم! لب و لوچشو یجوری اویزیون می‌کنه ک حد نداره . با زبون بی زبونی از خونش بیرونت میکنع هیچکدوم از بچه هاش سالی یبارم نمی‌رن ی وعده غذا بخورن پیشش از بس نون کوره

خوب اجازه بدید بدهکار بندازدش زندون همتون راحت بشید

سفته و چک ندارن فقط زبونیه. طرف همسایمونه

خب دیگه ..خیلیا هم تو شرایط صدبرابر بدتر مثلا درس خوندن و پزشکی اوردن دوره رفتن و کار و کسب خودشونو ...

دیگه درسمم تمومه میخام برم دانشگاه

روحیم خرابه خاهر و دست و دلم نمیره . امتحانام نهایی بود امسال با زور خوندمشون از بس که فکرم مشغول بو ...

ما یه فامیل داشتیم شرایطش بدتر از شما بود، دو سال بکوب خوند پزشک شد الان مادرش هم در شرایط عاااالی هست بیست سال زجر کشیدی سعی تلاش کن هفتاد سال بعدی در رفااااه باشی

ما یه فامیل داشتیم شرایطش بدتر از شما بود، دو سال بکوب خوند پزشک شد الان مادرش هم در شرایط عاااالی ه ...

پزشکی دوست ندارم . رشتمم انسانیه مثل تجربی نیست که شغلای بزرگ و با درآمد بالا داشته باشم. نهایتش بتونم ی معلمی برم یا ی روانشناسی که معلمی از اونم بهترتره

برو در کنارش هم کار کن

این اشغال فکرمیکنه رئیس جمهوره میگه نباید کسی از شما کار کنه فکر می‌کنه این خورد و خوراک از آسمون میاد زمین واسمون آنقدر ک پست فطرته خیرندیده