2777
2789
عنوان

درد در هفته های اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 49 پست
شما که هنکز خیلی زوده برات گلم سعی کن استرس نداشته باشی.زیادم سونوگرافی های الکی نرو.قشنگ بذار وارد ...

😁ممنون اولش فکر کردم با منی بعدش فهمیدم بازم ممنون از راهنماییت💜

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷
اتفاقا این روزا اصلا استراحت ندارم از شانسم 😕😕😕سونوی آنومالی که رفتم با مثانه نیمه پر 32 بود بده؟ ...

نه نگران نباش بالای 30 نگرانی نداره ولی خیلی احتیاط کن و خم نشو پله زیاد بالا پایین نرو.بیشتر استراحت کن چون دیگه اگه خدای نکرده سرویکست بیاد پایین امکان سرکلاژ نداری

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا خیلی زوده عزیزم.امکانش هم هست جز اون دسته آدمای خوشبخت باشی که هیچوقت تهوع نمیگیرن.شروع ویارها ...

مرسی عزیزم من همش نگرانم دست خودم نیست میگم نکنه غیر طبیعی باشه

بعدش من اصلا حالت تهوع ندارم این طبیعیه؟

دعا كن تا اخر نداشته باشي ويار معمولا از هفته هفت شروع ميشه تا پايان هفته دوازده البته بعضي تا اخر ويار دارن بعضي ام ندارن من خودم تا چهارماه  ويار داشتم واقعا سخته دعا كن نداشته باشي 

خدايا شكرت بخاطر وجود همسرم ودختر عزيزم ❤️❤️❤️❤️
مرسی عزیزم من همش نگرانم دست خودم نیست میگم نکنه غیر طبیعی باشه

نگرانیت کاملا طبیعی و قابل درکه.همه مادرای دنیا تو این مورد حسشون مشترکه.سعی کن از این روزا لذت ببری و با موجود زیبایی که درونته ارتباط برقرار کنی

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

سلام دوستان ممکنه کسی کمکم کنه ؟من امروز عضو سایت شدم نمیدونم چطور پست بذارم.

من دوبار بی بی چک گذاشتم مثبت شد.دکتر رفتم گفت هفته ی ششم هستی . برام ازمایش خون هم ننوشت . الان تو چن تا سایت ک زمان بارداری رو حساب میکنن رفتم دیدم میگن هفته دهم هستم . گیج شدم . هنوز سونو ندادم . گفته چهاردهم شهریور برو.

نگرانیت کاملا طبیعی و قابل درکه.همه مادرای دنیا تو این مورد حسشون مشترکه.سعی کن از این روزا لذت ببری ...

ممنونم چشم الان که اینجا با شماها صحبت کردم خیلی حالم بهتر شد ممنونم ازتون💜💜

سلام دوستان ممکنه کسی کمکم کنه ؟من امروز عضو سایت شدم نمیدونم چطور پست بذارم. من دوبار بی بی چک گذا ...

پست كه گذاشتي عزيزم براي تاپيك برو قسمت تبادل نظر موضوعو انتخاب و بنويس تمام 

عزیزم اصلا نگران نباش این دردا طبیعیه و رباطایی که به رحم متصلن کشیده میشن و باعث ایجاد درد میشن.فقط یه نصیحت خواهرانه!!!سعی کن از بارداریت لذت ببری با نگرانی های الکی این دوران شیرینو حیفش نکن.این دردا هیچی نیستن به خدا بیخیالشون باش

انشاالله😄

ان شا الله بيشتر روي ارامش خودت تمركز كن سعي كن تنش نداشته باشي تا ني ني ارومي به دنيا  بياري اينا همه تاثير داره 

عزیزم اصلا نگران نباش این دردا طبیعیه و رباطایی که به رحم متصلن کشیده میشن و باعث ایجاد درد میشن.فقط ...

چشم ممنونم از راهنماییتون😊💜