2777
2789
عنوان

درد در هفته های اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 49 پست
وای من هفته هفتم درد ندارم زیاد اما از حالت تهوع زیاد انگار جونم میخواد با معده ام بیاد بالا خیلی حا ...

شمام طبيعي احتمالا وزنتم كم ميشه زمان ويار اما كلا اين دوره تا پايان سه ماهه 

خدايا شكرت بخاطر وجود همسرم ودختر عزيزم ❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون کاش این سه ماه اولی بگذره زودی 

سه ماه اول ميگذره ي مشگل ديگه پيش مياد برو خداشكر كن به نظرم سخت ترين قسمت ماه اخر بارداري واقعا سنگيني و مشگلاتش كلافه كنندس در هر حال همش ميگذره ني ني دنيا مياد ميگي چه زود گذشت از اين دوران لذت بير 

فدایت دلم میخواد لذت ببرم اما هم این تهوع نمی ذاره هم اینکه صدای قلبش نشنیدم کلا اولش استرس زاست

صداي قلبشم ميشنوي ان شا الله بعدش خيالت راحت ميشه من كه چهار ماه اول خونه مامانم رفتم خخخخخ

دوستان یه سوال دیگه من شنیدم تا 8 هفتگی که قلب جنین تشکیل بشه نباید از تلفن همراه زیاد استفاده کرد ممکن باعث شه قلبش تشکیل نشه درسته آیا؟

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷
صداي قلبشم ميشنوي ان شا الله بعدش خيالت راحت ميشه من كه چهار ماه اول خونه مامانم رفتم خخخخخ

حالا من شوهرم میگه نرو  ولی دیگه میخوام امشب حرکت کنم برم نمیتونم واقعا تنها اینجا بمونم نه غذا میتونم درست کنم نه میتونم بخورم

دوستان یه سوال دیگه من شنیدم تا 8 هفتگی که قلب جنین تشکیل بشه نباید از تلفن همراه زیاد استفاده کرد م ...

وای نگو من ک تنها همدمم تو شهر غریب همین تلفن همراهمه راسته واقعا حالا؟

حالا من شوهرم میگه نرو  ولی دیگه میخوام امشب حرکت کنم برم نمیتونم واقعا تنها اینجا بمونم نه غذا ...

عزيزم ميدونم سخته من احساس ميكردم يخچالمونم بو ميده خيلي وحشتناك بود خداروشكر دوماهه راحت شدم 

اینجا اگر کسی اطلاعی داره اگر ممکنه راهنماییم کنه .

شما طبق تیکر بارداریت ده هفته ته عزیزم.بعد مگه شما اولین روز آخرین پریودت رو یادت نیست؟چند روز عقب انداختی بی بی چک زدی؟چطور دکتریه که بهت نگفته آز بدی؟خودت حتما برو یه آز خون بده.بعضی وقتا بی بی چک سر کیست هم مثبت کاذب نشون میده.برو یه آز بده و خیال خودتو راحت کن.البته انشالله که شما بارداری.دکترت برات سونو انجام داد؟

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+