2777
2789
عنوان

با رژیم آب روزی یک کیلو کم کردم😨

| مشاهده متن کامل بحث + 8522 بازدید | 53 پست

من سه روز حتی ابم نخوردم. تو اون سه روز فقط ی قاشق سوپ خوردم. فقط زیر سرم بودم

3کیلو کم کردم. البته رژیم نبودا. مریض بودم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رژیم نیست داری با جون بقیه بازی میکنیالان یکی اینکارو کنه بدنش ضعیف باشه بلایی سرش بیاد چی

واقعا نفهمیدی نوشتم به هیچکس پیشنهادش نمیکنم خطر مرگ داره؟؟؟ میخونین اصلا؟؟؟ یا همینجور رو هوا پست میذارین😑😑

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

خب اونقدر زیاد که نخوردم در حد نیازامروز که روز پنجم بود یه شات قهوه هم خوردم

کلا روش خیلی اشتباهی هست البته خودتون صاحب اختیارید ولی کاهش وزن اصولی نباشه بدن نابود میشه

اگر ولش کنی در عرض دو روز همه کاهش وزنت بر میگرده یه پسری پیج اینستا داره این رژیم رو گرفت و کاهش وز ...

بعدش نباید پرخوری کنی من یکبار این رژیم رو گرفتم از ۸۲ رسیدم ۷۶ و سالها رو همون ۷۶ موندم ولی بعد زایمانم دوباره اضافه کردم

من سه روز حتی ابم نخوردم. تو اون سه روز فقط ی قاشق سوپ خوردم. فقط زیر سرم بودم3کیلو کم کردم. البته ر ...

بیماری کلا ادم رو بی اشتها و لاغر میکنه

زمستون ما انفولانزا گرفتیم بشدت لاغر شدیم بچم طفلکی هیچی نمیخورد اب سیب میدادمش عوق میزد همشو میاورد بالا طی ۱۰ روز مریضی ۳ کیلو کم کرد 

حالا یک سوال فنی

هر کیلو کاهش وزن نتیجه کمبود ۳۵۰۰ کیلوکالریه و نیاز روزانه فرد حدود ۲۰۰۰ و البته گاهی کمتر از ۲۰۰۰ کیلوکالریه، چطور میشه روزی یک کیلو کم کرد مگر اینکه اون کاهش وزن فقط از دست رفتن آب باشه

من معدم کوچیک میشه دیگه تا حدود یکسال استپ میشم😅

معده بزرگ شده کوچیک نمیشه جمع میشه ولی دوباره با یه لغزش برمیگرده خواستی شروع به غذا خوردن کنی خیلی کم بخور 

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
معده بزرگ شده کوچیک نمیشه جمع میشه ولی دوباره با یه لغزش برمیگرده خواستی شروع به غذا خوردن کنی خیلی ...

من در حالت عادی فقط ناهار میخورم شام میوه صبحانه هم فقط قهوه