بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسرم الان مردی شده فقط یه عیب بزرگ که داره اینه که خیلی بدغذاست...از بچگی همینطور بوده
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
نمیدونم...چیزای مقوی هم زیاد میخوردمپسرم الان مردی شده فقط یه عیب بزرگ که داره اینه که خیلی بدغذاست. ...
بد غذایی ارثیه خواهر
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
من ۹ماه تمام لب به تن ماهی و سوسیس کالباس و چیپس و پفک نزدم بچم دلدرد نداشت
دقیقا منم سر اولی هر روز سیب و به خوردم و به فصلش گلابی و اینا ولی سبزه سبزه شد. دومی رو اصلا دبگه نخوردم زیاد. اون رنگ پوستش خیلی روشن تره . حس میکنم ژن خاصی باشه نه غذا