2777
2789
عنوان

خانما سر نی نی هاتون چی خوردید که نتیجشم الان قابل رویت یا

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 105 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نتیجه ای داشته رو بچتون؟

نمیدونم...چیزای مقوی هم زیاد میخوردم

پسرم الان مردی شده فقط یه عیب بزرگ که داره اینه که خیلی بدغذاست...از بچگی همینطور بوده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یعنی هر چی زیاد بخوریم حساسیت ایجاد میشه

هرچیزی در حد تعادل خوبه 

من شوهرم گیر میداد مجبورم می‌کرد زیاد بخورم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نمیدونم...چیزای مقوی هم زیاد میخوردمپسرم الان مردی شده فقط یه عیب بزرگ که داره اینه که خیلی بدغذاست. ...

بد غذایی ارثیه خواهر

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من ۹ماه تمام لب به تن ماهی و سوسیس کالباس و چیپس و پفک نزدم بچم دلدرد نداشت 

هردو بارداریم،تغذیه واینا همش یکسان بود..ولی خب پسرام ازهرنظر باهم فرق دارن..

دقیقا منم سر اولی هر روز سیب و به خوردم و به فصلش گلابی و اینا ولی سبزه سبزه شد. دومی رو اصلا دبگه نخوردم زیاد. اون رنگ پوستش خیلی روشن تره . حس میکنم ژن خاصی باشه نه غذا

هر روز یا سیب یا به میخوردم. ولی خب تاثیری ندیدم. البته برای اینکه یبوست نشم هر روز الوسیاه هم میخور ...

عزیزم آلو فکر نکنم باعث تیرگی پوست بشه، خدا حفظش کنه❤🥺

بد غذایی ارثیه خواهر

کسایی که تا شش ماهگی مطلقا چیزی جز شیر به بچه نمیدن معمولاً بچه بدغذا میشه 

من از سه ماهگی ، چهارماهگی ذره ذره با مزه ی غذاها درحد دو‌سه قطره خورشت و آبگوشت و ... اشناشون کردم ، برعکس خودم اصلا بدغذا نیستن

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
من ۹ماه تمام لب به تن ماهی و سوسیس کالباس و چیپس و پفک نزدم بچم دلدرد نداشت

منم نمی‌خوردم تن و اینا اما بچم کولیک و دل درد شدید داشت

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️