2777
2789
عنوان

خانما سر نی نی هاتون چی خوردید که نتیجشم الان قابل رویت یا

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 105 پست
نه خداروشکر هیچ کدوم.رفتارش عادیه و هوششم نسبت به هم‌سناش خوبه😊احتمالا فقط آلرژیش رسیده به ما😂

آره خداروشکر 

بقول دوستان احتمالا بگیر نگیر داره🤣

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

من موز_تقریبا روزی ۵ تا موز  _سالاد شیرازی با آبلیموی زیاد _ماهی_کباب_

از ماکاراننی و مرع متنفر بودم همچنان من متنفرم  و دخترم هم خیلی دوست نداره و موزهم دوست نداره

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز یا سیب یا به میخوردم. ولی خب تاثیری ندیدم. البته برای اینکه یبوست نشم هر روز الوسیاه هم میخور ...

فکر نکنم مربوط به آلو سیاه باشه. آخه میوه میگن خیلی خوبه

فست فود ترشی تندی نوشابه خیارشور زیاد نخوردی؟

من که مجردم مامانم میگه سیب زیاد خوردم پوست من سفیده وشفاف حتما بخور واب دریا جشونده 2.3قطره چشممو ر ...

میتونی یه سوال از مادرت بپرسی برا من؟

آب دریا رو ماه چندم خورده؟

فقط دوسه قطره کافیه یعنی؟

فکر نکنم مربوط به آلو سیاه باشه. آخه میوه میگن خیلی خوبهفست فود ترشی تندی نوشابه خیارشور زیاد نخوردی ...

اصلا .چون به سختی باردار شده بودم فست فود ،الویه،پنیرپیتزا، کنجد، نوشابه ،چیپس ،پفک ،خامه ،هله هوله هیچی نخوردم

قطعا ژنتیک تاثیرش بیشتره

آره..ولی فک میکنم اگر موقع رابطه یاقبل اقدام یه چیزایی اثرکنه..مثلن من خودم زمان برمیگشت عقب بیشتر خودمو تقویت میکردم تا پسرام هردو جفت خودم بشن😆😆

کسایی که تا شش ماهگی مطلقا چیزی جز شیر به بچه نمیدن معمولاً بچه بدغذا میشه من از سه ماهگی ، چهارماهگ ...

من از سه ماهگی میزدم دهنش ولی الان که ۱۷ماهشه فقط  غذایی که علاقه داره میخوره خیلی بد غذاست عین داداشمه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

آره..ولی فک میکنم اگر موقع رابطه یاقبل اقدام یه چیزایی اثرکنه..مثلن من خودم زمان برمیگشت عقب بیشتر خ ...

😅 آخه اونم فک کنم به تقویت ربط نداره بسته به اینه ژن کی غالب شه

میتونی یه سوال از مادرت بپرسی برا من؟آب دریا رو ماه چندم خورده؟فقط دوسه قطره کافیه یعنی؟

میگه یادم نیس دقیق ولی 5.6بوده 

اره کافیه

حرفی ندارم.                                                                                     چرا چرا دارم😂😂😂خب بینمکم خودتونین                  من همون طور که درج کردم متخصص طوطی‌سانان هستم هر سوالی داشتین درخدمتون هستم وحس شیشمم درخاست قبول نمیکنم شرمنده فندوق خانم ونیکو خان هم عروس هلندیای کیوتمه 🥲🤌💗                           خب تا اینجا اومدی سیر نشدی از فضولی ها😂🙄           بیا تو دم در بده🥰👣 در تاریخ 1تیر 402نیکو خان بجمعمون اضافه شد و من داماد دار شدم منتظرم یروزی تاریخ نوه دار شدنمم اضافه کنم🥲🥲😍😍😍🧿🧿🧿🧿❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤲🤲🤲انگار همین دیروز بود که. از فرط تنهایی فندوق و گرفتم وشد نور چشم همه🥲🥲🧿🧿4آبان 401زندگیم رنگ گرفت وبا نیکو رنگین تر شدددد فندق همش 2ماهش بود والان خانومی شده🥺🥺🥰🥰