یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کسایی که تا شش ماهگی مطلقا چیزی جز شیر به بچه نمیدن معمولاً بچه بدغذا میشه من از سه ماهگی ، چهارماهگ ...
من از سه ماهگی میزدم دهنش ولی الان که ۱۷ماهشه فقط غذایی که علاقه داره میخوره خیلی بد غذاست عین داداشمه
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
میتونی یه سوال از مادرت بپرسی برا من؟آب دریا رو ماه چندم خورده؟فقط دوسه قطره کافیه یعنی؟
میگه یادم نیس دقیق ولی 5.6بوده
اره کافیه
حرفی ندارم. چرا چرا دارم😂😂😂خب بینمکم خودتونین من همون طور که درج کردم متخصص طوطیسانان هستم هر سوالی داشتین درخدمتون هستم وحس شیشمم درخاست قبول نمیکنم شرمنده فندوق خانم ونیکو خان هم عروس هلندیای کیوتمه 🥲🤌💗 خب تا اینجا اومدی سیر نشدی از فضولی ها😂🙄 بیا تو دم در بده🥰👣 در تاریخ 1تیر 402نیکو خان بجمعمون اضافه شد و من داماد دار شدم منتظرم یروزی تاریخ نوه دار شدنمم اضافه کنم🥲🥲😍😍😍🧿🧿🧿🧿❤️🔥❤️🔥❤️🔥🤲🤲🤲انگار همین دیروز بود که. از فرط تنهایی فندوق و گرفتم وشد نور چشم همه🥲🥲🧿🧿4آبان 401زندگیم رنگ گرفت وبا نیکو رنگین تر شدددد فندق همش 2ماهش بود والان خانومی شده🥺🥺🥰🥰