2777
2789
عنوان

خانما سر نی نی هاتون چی خوردید که نتیجشم الان قابل رویت یا

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 105 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخوام بدونم اما از دریا دورم کسی نمی‌فروشه😅

اسی جانم درخاست دادی؟ 

حرفی ندارم.                                                                                     چرا چرا دارم😂😂😂خب بینمکم خودتونین                  من همون طور که درج کردم متخصص طوطی‌سانان هستم هر سوالی داشتین درخدمتون هستم وحس شیشمم درخاست قبول نمیکنم شرمنده فندوق خانم ونیکو خان هم عروس هلندیای کیوتمه 🥲🤌💗                           خب تا اینجا اومدی سیر نشدی از فضولی ها😂🙄           بیا تو دم در بده🥰👣 در تاریخ 1تیر 402نیکو خان بجمعمون اضافه شد و من داماد دار شدم منتظرم یروزی تاریخ نوه دار شدنمم اضافه کنم🥲🥲😍😍😍🧿🧿🧿🧿❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤲🤲🤲انگار همین دیروز بود که. از فرط تنهایی فندوق و گرفتم وشد نور چشم همه🥲🥲🧿🧿4آبان 401زندگیم رنگ گرفت وبا نیکو رنگین تر شدددد فندق همش 2ماهش بود والان خانومی شده🥺🥺🥰🥰
کسایی که تا شش ماهگی مطلقا چیزی جز شیر به بچه نمیدن معمولاً بچه بدغذا میشه من از سه ماهگی ، چهارماهگ ...

من پسرام اصلن تا شش ماهگی غذا ندادم..ولی بعد دوسالگی چیزی به اسم خوشم نمیاد نداریم،باید بخورن..پسربزرگم علاقه به غذاخوردن نداره،تامن بهش غذا ندم خودش حرکتی نمیکنه ولی کوچیکه گرسنه باشه میخوره خودش..فک کنم اینم ارثیه

من میخوام بدونم اما از دریا دورم کسی نمی‌فروشه😅

یه وقت دیدی یکی رفت سفر گفتیم برامون بیاره😄😅

من خیلی شنیدم آب دریا و ولی راستش باور نکردم

البته این دوستمون فکر کنم ژنتیک هم دارن

یه وقت دیدی یکی رفت سفر گفتیم برامون بیاره😄😅من خیلی شنیدم آب دریا و ولی راستش باور نکردمالبته این ...

ماهم ژنتیک داریم چشم عسلی و طوسی البته خودم قهوه ایم، اما آدم میگه انجام بده تو دلش نمونه، آره بگیم بیارن برامون😅

هیچی همون آب دریا رو میخواستم بپرسم، ماه چند خوردن مادرتون؟

گفتم فدات یادش نیس 5.6

😁♥

حرفی ندارم.                                                                                     چرا چرا دارم😂😂😂خب بینمکم خودتونین                  من همون طور که درج کردم متخصص طوطی‌سانان هستم هر سوالی داشتین درخدمتون هستم وحس شیشمم درخاست قبول نمیکنم شرمنده فندوق خانم ونیکو خان هم عروس هلندیای کیوتمه 🥲🤌💗                           خب تا اینجا اومدی سیر نشدی از فضولی ها😂🙄           بیا تو دم در بده🥰👣 در تاریخ 1تیر 402نیکو خان بجمعمون اضافه شد و من داماد دار شدم منتظرم یروزی تاریخ نوه دار شدنمم اضافه کنم🥲🥲😍😍😍🧿🧿🧿🧿❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🤲🤲🤲انگار همین دیروز بود که. از فرط تنهایی فندوق و گرفتم وشد نور چشم همه🥲🥲🧿🧿4آبان 401زندگیم رنگ گرفت وبا نیکو رنگین تر شدددد فندق همش 2ماهش بود والان خانومی شده🥺🥺🥰🥰