2777
2789
عنوان

وقتایی ک تا سر حد مرگ از زندگی خسته ای چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 116 پست
این اولین و آخرین راهه عزیزم😊 حالا میخای امتحانش کنید یا نه دیگه بستگی به خودتون دارهخوابیدن و آهنگ ...

آخرین راه قرصه ، من زندگیم دیگه ساقط شده بود افکار وسواسی همش تو سرم ، نمیتونستم ذهنم رو خاموش کنم ، همش ذهنم میگفت بهش فکر کن تا چاره ای پیدا کنی مث وسواسهایی که هرچی دستشونو میشورن سیر نمیشن ، شده بودم پوست و استخون

🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی فایده نداره . فکرم نکن همه خودکشیا موفقیت آمیزه . یه دفعه میزنی خودتو ناقص میکنی اون وقت دلت ...

میدونی واسه کسی ک افکار خودکشی داره این حرفا نه تنها تاثیری نداره؟

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

هزار بار زمین خوردم و تو تنهایی بلند شدم ادامه دادم ولی وقتی خدا نخواد روزگار نخواد آرامشو تو زندگی ببینی چه کار میشه کرد من اینقدر بدبختم که حتی با مرگمم چیزی درست نمیشه چون اون دنیا هم نگران پسرم و خانوادمم.

نمیتونم

از کم شروع کن 

ی کار راحت با ساعت کاری کم پیدا کن

مهم اینه که حالت خوب شه 

میتونی فقط باید خودتم خواسته باشی 

منم افسرده بودم اما خودمو درگیر درس و کنکور  کردم و الان خیلی بهترم  اولش سخته اما بعد ی مدت که ادامه بدی میبینی حالت خیلی بهتر شده چون ذهنت جای فکرای منفی داره یه کار مفید و خوب انجام میده و اینجوری حس خودتم نسبت به خودت بهتر میشع

عزیزم آدم افسرده خودش نمیتونه ب خودش کمک کنه حداقل اول راه یکی باید کمکش کنه و اینکه این افسردگی عمیقت یه دلیلی داره که تو گذشته س و غمشو تجربه نکردی و راجبش با کسی صحبت نکردی و هی انباشته شده تو دلت میدونم شاید حرفم تاثیر نداشته باشه ولی توروخدا ب خودکشی فکر نکن اگه ب خدا و آخرت اعتقاد داری اصلا بهش فکر نکن چون بعد خودکشی جهنم واقعی در انتظار آدمه،باید با یکی حرف بزنی خودتو تخلیه کنی از همه دردایی که باعث این افسردگیت شدن