2777
2789

اول از همه باید بگم این سوال من نیست و سوال خالم‌ هس.

سلام بچه ها

دختراتون رو تابستون چه کلاسی میزارین؟

دخترم قراره بره ششم

من دخترمو وقتی یکم میخوند زبان نوشتم ولی ول کرد الان دوباره گف منو ثبت نام کن امروز صب رفتم زبان ثبت نامش کردم

دخترم دو سه ترم اسکیت رف بعد نذاشتم ترمی ۲ میلیون می‌دادیم نمی‌رفت بیرون تمرین کنه یا برونه فق تو کلاس می‌روند

گیتار هم میرف ولی گف سخته ادامه نداد. ایده ای دارید؟

پسرام‌ هم دوقلو هستن و ۴ سالشونه اون هارو گذاشتم نقاشی ب نظرتون پسرهام رو کلاس چس بزارم؟؟

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم

ژیمناستیک

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژیمناستیک

علاقه ندارن ژیمناستیک 

دخترشو ی مدت میفرستاد

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم

توروخدا لایک کنین پربازدید شه فردا باید ب خالم ج بدم

کاش دخترتون بودم😑

اسم کاربریت و امضات😂😅

چرت عزیزم؟ چن سالته؟ چ کلاس هایی رفتی؟

اسم کاربریت و امضات😂😅چرت عزیزم؟ چن سالته؟ چ کلاس هایی رفتی؟

چرا*

دستم خورد به ت

کاراته دفاع شخصی

دخترش ب کاراته علاقه داره ولی خالم نمیزاره میگ دست و پاش چیزی میشه

دفاع شخصی هم تو فکرشن

کاراته دخترم میره چند سال . هیچ شون نمیشه مبارزه ای ندارن به اون صورت . ولی به سنش زبان خوبه. اگه چند تا کلاس باشه ممکن جدی نگیره هیچ کدوم . فعلا ببین زبان به کجا میرسونه . شنا هم خوبه بره یاد بگیره