2777
2789

با شعله ی خیلی کم سبزی رو نیم ساعت تفت بده تا آبش کامل کشیده بشه .روغنشم یه کوچولو زیاد بریز

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه قرمه سبزی هام عالی میشه سبزی و با روغن زیاد سرخ میکنم تا سیاه بشه پیاز و با روغن دنبه فراوان سرخ میکنم آب قلمم میزنم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️

باید سبزیش رو با شعله ی کم حسااااابی سرخ کنی. یعنی دو سه ساعتی بذاری رو گاز و کم کم روغن بریزی و هرچند دیقه بری یه تفت بدی تا کامل همه جاش سرخ و تیره بشه و هیچ جاش سبز نباشه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

سبزیشو خیلی تفت بده تا تیره بشه 

بعدشم

گوشت ک پخت با آبش بریز تو سبزی 

لوبیا اضافه کن 

ادویه و لیموعمونی و.. اضافه کن 

۳_۴ لیوان آب جوش بریز توش 

زیرشو کم کن ، بزار ۲_۳ ساعت آروم بپزه که خوب مرق دار بشه و غلظت پیدا کنه