2777
2789
عنوان

این چ سوتی وحشتناکی بود من دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 58 پست

باحال ترین سوتی که شنیدم به قول شکور دمت گرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لاوین جان بین الان فک میکنم میگم چ کار مسخره ای بود من کردم ولی اون لحظه انگار قدرت فکر کردن نداشتم نمیدونم چره کفشامو دراوردم

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

میگفتی کفشام گلی بود گفتم به زحمت نیافتین جارو پارو کنین 😚

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

یاد یکی افتادم رفت سواره هواپیما بشه کفششو درآورد

💘💘💘ترکم نکن من بی تو بیمارم 💝💝💝💝💝💝دیوونه وار دوست دارم من پیشتم تنهات نمیذارم💝💝💝💘💘💋💋😭😭😭m😘
لاوین جان بین الان فک میکنم میگم چ کار مسخره ای بود من کردم ولی اون لحظه انگار قدرت فکر کردن نداشتم ...

ديگه فكرشو نكن اون كه تورو نميشناسه☺️

قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم

ضایع شدن نداره به نظرم خب فرهنگ ما یه جوریه که بعضیا با کفش رفتن روی فرش رو نمیپسندن!!!شما هم احتیاط کردی دیگه!والا اون مشکل داره مغازه رو فرش کرده!  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید