2777
2789
عنوان

این چ سوتی وحشتناکی بود من دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ترکیدمممم از خندههههه 

آخه کدوم مغازه ای فرش میکنه کف رو ملت موندن چیکارکنن دیگه

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

بابا مگه چی شده بی خیال باش  این که چیزی نیست یکی اومده بود سوار ماشین بشه کفشاشو دم در در اورده بود موقع پیاده شدن هم اصرار داشت از همون در پیاده بشه چون کفشاشو اونجا در اورده

من بار اول که قطار سوار شدم  تی وی قطار یه فیلم قشنگ نشون میداد من هم گوشامو تیز کرده بودم بفهمم چی میگن بغل دستیم بهم اشاره کرد خودت رو نکش هنس فری داد دستم گفت بزن این تو صدا پخش میشه 

الان یاد اون قضیه افتادم

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی