2777
2789

با خدا مستقیما صحبت نکردیم که عزیزم 

ولی چیزی که در اختیار ما گذاشتن اینه جایی که اب نخوره وضو باطله مگه اینکه زخم باشه یا اسیبی به سلامتی برسونه 

کاشت هم که مانع رسیدن آبه و زخم هم نیست پس قاعدتا نمیشه دیگه 

🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که سالهاست با کاشت نماز میخونم خدا هم قبول کرده. اینجا میگن قبول نیست

سلام عزیزدلم گفتن مانع نباشه برای وضو وقتی ناخن میزارید مانع هست روی ناخن و نمیشه وضو و غسل انجام داد

وضو جزیره هم برای زخم و... است زودتر برید ریمو کنید حتی باعقل هم پیش بریم ناخن مثل چسب روی ناخن و بهش آب نمیرسه و گفتن ب همه اعضا آب برسه پس نتیجه میگیریم با کاشت نمیشه وضو و غسل انجام داد

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

والا میگن قبول نیست اما به نطرمن خدا قبول میکنه خدا مهربونه همین که دل ادم پاک باشه مهمه عزیزم التما ...

سلام عزیزدلم گفتن مانع نباشه برای وضو وقتی ناخن میزارید مانع هست روی ناخن و نمیشه وضو و غسل انجام داد

وضو جزیره هم برای زخم و... است زودتر برید ریمو کنید حتی باعقل هم پیش بریم ناخن مثل چسب روی ناخن و بهش آب نمیرسه و گفتن ب همه اعضا آب برسه پس نتیجه میگیریم با کاشت نمیشه وضو و غسل

وضو جبیره هم برای زخم و... است زودتر برید ریمو کنید حتی باعقل هم پیش بریم ناخن مثل چسب روی ناخن و بهش آب نمیرسه و گفتن ب همه اعضا آب برسه پس نتیجه میگیریم با کاشت نمیشه وضو و غسل