2777
2789
عنوان

کسی اینجا سقط کرده

129 بازدید | 16 پست

راسته که میگن اتفاقای بد میفته بعدش؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یکی از اقوام سقط کرد الان تقریباً ۲۰_۲۵ سال از اون ماجرا می‌گذره ولی من واقعاً هیچ وقت ندیدم تو زندگی این مشکلی باشه برعکس دخترش یه ازدواج خیلی فوق العاده کرد تو یکی از بهترین پنت هاوس‌های تهران خونه داره پسرشان مهاجرت کرد رفت آمریکا توی شرکت خیلی معروف داره کار می‌کنه خیلی هم اوضاع مالیش خوبه خودشم که مسافرت‌های خارجیش هر ماه به راهه زندگی خیلی خوب و خوشی رو داره چیزیه که همه داریم می‌بینیم ولی توی زندگیشو من واقعاً خبر ندارم

سقط نکن اگه توانایی نگهداریشو دارین اگه از لحاظ روحی روانی مالی تووشوهرت تو فشار نیستین نگهدار عوارض بدی داره دوستم سقط کرد خیلی پشیمونه همش میگه اگه بود هم سن بچه فلانی بود

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
ببین یکی از اقوام سقط کرد الان تقریباً ۲۰_۲۵ سال از اون ماجرا می‌گذره ولی من واقعاً هیچ وقت ندیدم تو ...

پس الکیه حداقل ظاهرش که اینطور نشون میده بهرحال مشکلات توی زندگی همه هست

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

والا کاری به اعتقادات نی نی سایتی ها ندارم 

ولی یه خانومی سقط،کرد بعدش شوهرش،افتاد زندان 

یه خانومی سقط کرد شوهرش ورشکسته شد 

یکی سقط کرد شوهرش تصادف کرد الان خونه نشین شده 

اینا موردایی هست که تو زندگی واقعی به چشم دیدم

حالا یکی از رو فرض بگه آره یا ن 

نمیدونم 

ولی خب اون جنین قلب داره تو کسی که قلب داره بکشیش قتله دیگ

سقط نکن اگه توانایی نگهداریشو دارین اگه از لحاظ روحی روانی مالی تووشوهرت تو فشار نیستین نگهدار عوارض ...

من ک باردار نیستم فقط برام سوال بود 

من میخوام سقط کنم شک دارم😭

پیام قبلیو بخون

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
پس الکیه حداقل ظاهرش که اینطور نشون میده بهرحال مشکلات توی زندگی همه هست

میگم ما ظاهر زندگیشو می‌بینیم که تقریباً میشه گفت از ۹۹ درصد اقوام خیلی بالاتره هم از نظر مالی هم از نظر امکانات رفاهی هم از نظر تفریح و گردش و اینجور چیزا ولی توی زندگیشو واقعاً هیچ خبری ندارم که چه جوریه 

والا کاری به اعتقادات نی نی سایتی ها ندارم ولی یه خانومی سقط،کرد بعدش شوهرش،افتاد زندان یه خانومی سق ...

من کسایی رو میشناسم ک سقط نکردن ولی این اتفاقات براشون افتاد

من ک باردار نیستم فقط برام سوال بود

اها درکل کسیو دیدی که تو فکرش بود بهش بگو خیلی پشیمونی داره اگه یه دلیل سفتوسخت نداره