2777
2789

من قبلا با یه مسر دوست بود ک از روبچگی خیانت کردم بهش بعد برگشتیم ب هم و ۳سالی هست باهمیم بماتد ک اعتیاد ب شیره داره خیلی تهمت بدبینی توهین ب خودم خانوادم و...داشت.یه دندون درست تو دهنش نداره همه دندوناش خراب شده حتا دندونای جلوش وبیشتر باماسکه...من نمیدونم چرا دوسش دارم و نمیتونم فراموشش کنم مدام از همه جا چکش میکنم خودم چهرم خوبه اما نمیدونم چیکتر کنم بوسالی هست کاتیم اما چند وقت یبار باهم چتی درحال بحثیم ینی اون کرم میریزه با پروفایل عصبیم میکنه ک من پیام بدم دیگه این روش رو بلد شده ... 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
ا
2
100%
با
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر تواز منم دیونه تریاااااا 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

نرو سمتش ببین اون هیچ وقت ترک نمیکنه فقط زندگی رو بهت جهنم میکنم 

برای همیشه کات کن حتی دوست هم نباش 

من سه روز فقط سه روز مهمون داشتم یه زن و شوهر مهمونم بودن که متاسفانه خانمه شیره مصرف میکرد 

نمیدونی چیا ازش دیدم 

فقط اگر خوشبختی رو میخوای دور شو ازش 

توروخدا یچیزی بگید بتونم راحت فراموشش کنم دارم روانی میشم ...خیلی با زبون اذیتم میکنه خیلی بدجنسه...چهرشم بد نیست خوبه اما پاهاش خیلی لاغره و کلا مشخصه معتاده کسی ببینه میفهمه.دیگه کم اوردم  ۷.۸ماهه کاتیم اما باز با پروفایل و کاراش ترغیبم میکنه پیامش بدم بگم مثلا تو غلط کردی من اونجوریم ک تو...خستهوام بخدا داغونم کمکم کنیو

نه نه نه به هیچ وجه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
وااایییی،، این مگه پرسیدن دارهههه،،، خدایا من چرا کرم دارم میام همچین تاپیکایی،، اعصابم خردشد 😖😖😖

بخدا دست خودم نیست هرکار میکنم یه هفته چکش نمیکنم باز...

اسی شاید خانوادت مصرف میکنن که برات جای سوال داره

ناراحت نشی 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

من یا یه هم چین عجوبه ای در حال اشنایی بودم خدلروشکر هیچ وقت از نزدیک نیومد ببینمش ولی عکساش دقیقا همین بود که میکی انقدر اعتیاد داشت چشاش باز نمیشد جالب اعتماد به نفس کهکشانیش بود که میگفت همه عاشق چشا خمارمن!!!همش بحث و دعوا وتهمت خودشم نشون نمیداد میگفت سرکار میرم همش خاب بود!!منه اخمق به خاطر تنهایی سعی میکردم رابطه مجازی یا کسی که فاصلش ۵ دیقس با من و نمیاد حفظ کنم.خاک خاک خاک چقدر نفهم بودم

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
من نمیدونم‌بعضیا که خداوند عالم داشت عقل رو میداد اینا کجا بودنآخه دختر خوب تو واقعا عقل نداری این س ...

انگار جادوشدم بخدا اسمونو نگاه میکنم یادش میوفتم هرجا میرم اون میاد توذهنم دارم روانی میشم و نمیدونم چیکار کنم