2777
2789
عنوان

دماغ جنین در سونو طبیعیه که این شکلی باشه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6249 بازدید | 56 پست
پس یعنی تو سونو دماغ نی نی من خوشگل و سربالایی بود همونجوریه؟؟من نمیدونستم چه باحال😊😁

بله دقیقا همون مدل میشه ،بچه منم عکس سونو دارم کاملا سربالا و کوچیک بود الانم بینیش قشنگ ،ولی در کل مهم نیست نهایت بعدش عمل میکنن جالبم نبود ،یه سریا بینی بزرگ به صورتشون میار مخصوصا اقای قدبلند و هیکل درشت

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر سوالی داری از دکتر سونو همون جا بپرس بذار زوم کنه دقیقتر ببینه من از واسه سایز یضه‌هاش نگران بودم دکتر سونو چند بار دید اخه بچه خواهرشوهرم مشکل داشت عملش کردن ترسیدم ارثی نباشه توشون

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

😄😄😄😂عزیزم این کشیدگی توی عکس بخاطره امواجه

دماغ بچه منو تو عکس سونو ببینی چی میگی شبیه پینوکیو شده قربونش برم 😄

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.