2777
2789
عنوان

وقتی درونگرایی شات😅😑💔

480 بازدید | 38 پست

واقعااااا عاشق پی وی ساکتم حوصله ندارم خیلی  گیر بدن بهم ک پیشم باشن و روزانه مکالمات داشته باشم 

رفیق در حد دوتا دارم ک یکیشون روزانه داره پیام میده من هر یک روز یه بار ۳ روز نمیرم یا شاید دو روز نمیرم سمتش

یکیم دارم هر  یک  هفته و نیم میحرفیم با اینکه خیلیییییییی دوستش دارم و مث خواهرمه:) فامیلا هم ک شمارشونو اصن سیو نمیکنم

مجازی هم فقط اینجام و روبیکا   

کلا حوصله مجازیو اینستا و.. رو ندارم

بیشتر ترجیح میدم فیلم ببینم و  ب خودم برسم و تو حال خودم باشم

به بقیه  اینجوری نمیگم این چون صمیمیم و میترسم ناراحت باشه دیر جواب بدم خبرش دادم و میدونه ک  درونگرام خونده در مورد تایپم

هر چند مدت تنهام میزاره و درکم میکنه ک یه روزایی نباشم

من تو رابطه امم اینجورم

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

دقیقا عین من

دوستهای خوب دارم ولی تعداد کم و اصلا به هم پیام نمیدیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شماره کسی رو از گوشیمون پاک کنیم و توی تلگرام هم شمارشو پاک کنیم ولی اون شماره مارو سیو داشته باشه،اونوقت توی تلگرام بهمون پیام بده،شمارش واسه من میوفته یا اسم تلگرامیش

میشه لطفا جواب بدید اینو واستون صلوات میفرستم

اگه شماره کسی رو از گوشیمون پاک کنیم و توی تلگرام هم شمارشو پاک کنیم ولی اون شماره مارو سیو داشته با ...

اگه شمارش باشه شمارش میفته اگه خودش زده باشه کسی نبینه شمارشو فقط آیدی میاد

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

من درونگرام،با بعضی آدما ولی دوسدارم حرف بزنم 

یا تو رابطه حرف میزنم،ولی اگر ببینم طرفم نمیخواد منم دیگه ادامه نمیدم

ولی حوصله بعضی آدما رو اصلا ندارم مخصوصا تو محل کار که بهم بگن ساکتی فلان،خیلی بدم میاد 

الان جز درونگرایی میدونی این رفتاری که با طرفت داشتی صدبرابر بیشتر جذب تو میشه ؟کلا وقتی باهاشون اینطوری رفتار کنی زیاد نباشی مثل اینکه همیشه دنبالتن 

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
منم همینم اینستا حذف کردم هی میگن چرا حذف کردی الان از بین دوستام فقط یکی مونده خیلی گیره حوصله ندار ...

واقعا میتونی بدون اینستا،منکه نمیتونم ،یعنی هیچ سرگرمی دیگه ای ندارم،فیلم هم هربار که میبینم کل نتم تموم میشه

من درونگرام،با بعضی آدما ولی دوسدارم حرف بزنم یا تو رابطه حرف میزنم،ولی اگر ببینم طرفم نمیخواد منم د ...

منم بدم میاد اینو میگن بهم اصلا با ادمای پر حرف که فکر میکنن جمع تو‌دستشونو چقدر نمکن نیمتونم ارتباط بگیرم

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم