2777
2789
عنوان

خواب بودم یکی دستشو رو دستم گذاشت صورتش معلوم نبود😐

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 61 پست
روسریت سر اون بود؟من که حس میکنم‌توهم نیست اینا

اره اول فکر کردم شاید خواب آلودم

چشمام رو بستم دوباره باز کردم همونجا بود

از ترس چشمام رو بستم دیگه و نگاه نکردم و همینجوری صلوات می فرستادم

یه چیز مشکوک دیگه که تو خونمون اتفاق افتاد بلوز خواهرم گم شد، دیگه هم پیدا نشد

ما با کسی رفت و آمد نداریم. فامیل هم بیاد تا حالا نشده بیان تو اتاقا یعنی انگار این بلوز غیب شد. یعنی احتمال برداشته شدنش توسط آدمیزاد صفره😅

میگم نکنا جنا اومدن برش داشتن😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اول فکر کردم شاید خواب آلودمچشمام رو بستم دوباره باز کردم همونجا بوداز ترس چشمام رو بستم دیگه و ...

مطمئن باش توهم نبوده بازم این اتفاق افتاده؟😐

منم یبار مداد نوکیمو گذاشتم رو کتابم رفتم آب بخورم تا اومدم نبود تازه هم خریده بودمش چقدمم دوستش داشتمممم 

بابامم شاهد بود که مداد نوکیم رو کتابم بود

هیچوقت هم دیگه پیدا نشد

اره فقط یبار اونو دیدم شاید بوده هرچی هست الان نیست دیگه شایدم خیلی کمتر شدهپارسال هم رفتیم یه روستا ...

توخونه چطور قران نماز خونده میشه؟ 

حرز همراهت داشته باش همیشه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

مطمئن باش توهم نبوده بازم این اتفاق افتاده؟😐منم یبار مداد نوکیمو گذاشتم رو کتابم رفتم آب بخورم تا ا ...

اره همون یه بار بود که دیدمش ولی ۱۴ سال گذشته ولی فراموش نکردم

کل خونه رو هم زیر و رو کردیم ولی بلوز پیدا نشد. بلوز تو خونه ای هم نبود گرم بود زیر یکی از پالتوهاش می پوشید. دو سه بار بیشتر نپوشید و بعد ناپدید شد

هممون نماز میخونیم به روال عادی دیگه باشه🫶🏻

خیلی خوبه اسپند هم دود کنین کمتر میشن خیلی 

خداروشکر افرین بهت عزیزم💚

عزیزمی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

اره همون یه بار بود که دیدمش ولی ۱۴ سال گذشته ولی فراموش نکردمکل خونه رو هم زیر و رو کردیم ولی بلوز ...

منم نمیتونم فراموش کنم یادم میاد مو به تنم سیخ میشه 

وای چه بد امیدوارم دیگه نیان

حتماا مرسیی 🌱💚

عزیزدلی سلامت باشی🌌💚