2777
2789
عنوان

حاجت روایی

217 بازدید | 25 پست

🫡سلام ایرانی 

یکی بیاد محبت کنه در راه رضای خدا یه دلگرمی بدا کمکی کنه به من...

من شدیدا از نماز و قرآن فاصله گرفتم 

چرا؟ بس تو این ۲ سال نا امید شدم و دلیلشم بماند 

حالا میخوام واقعا با امید با باور قلبی برگردم نمیدونم میفهمین یا نه ولی واقعا حس میکنم دارم از دنیا میبرم تیکه تیکه قطع امید..دعاهامم بگیر نیست واقعا آدم بدی نیستم😑نمیدونم چرا..حالا بگین نماز شروع کردم دلی...کدوم سوره قرآن هر روز بخونم و اینکه از ائمه به کی متوسل بشم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که تصمیم گرفتی برگردی به سمت نماز و قرآن

من خودمم یروزی جای شما بودم

الان حسرت میخورم که چه آرامشی رو از دست داده بودم

من چون یه مشکل بد برام پیش اومد خیلی بی ایمان شدم و همه چیزو گذاشتم کنار 

و بعد چند سال تو اوج مشکلات برگشتم سمت خدا بازم مشکل پیش اومد! خیلی از دعاهام مستجاب نشد!

ولی یک دریا آرامش گرفتم از هر دعا و نمازی که خوندم

صبور شدم! با ایمان شدم! و شکر خدا بعدش حاجت هم گرفتم و تو مراحل سخت حضور خدارو شدیدا حس کردم

البته که هنوز هم کامل حل نشده

اگه فقط برای حاجت گرفتن میخوای بخونی اشتباهه چون دوباره فاصله میگیری برای نزدیک شدن به خدا و ائمه شروع کن برای رضایت خدا

هر لحظه به یاد امام حسین باش، خودش بقیه شو جور میکنه

میدونین چی یادم افتاد من اولین کسی که بهش متوسل شدم امام حسین بود بچه بودما جوابم گرفتم ۲ بار یه بارم تو ۱۹ سالگی...ولی بعدش،بعدش نمیدونم چرا دیگه نشد.. :)

چله بسم الله شروع کن 

هرروز زیارت عاشورا بخون 

روزهای جمعه دعای فرج بخون 

دیگه به حضرت رقیه یا امام رضامتوسل باش 

یا بی بی دوعالم حضرت زهرا یا حضرت زینب که رنج های زیادی دید 

قران هرروز ایت الکرسی بخون