2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست
خداروشکر که تصمیم گرفتی برگردی به سمت نماز و قرآنمن خودمم یروزی جای شما بودمالان حسرت میخورم که چه آ ...

الهی...عزیزم دقیقا تو همین حالم که نوشتی تو اوج مشکلاتم

ولی نه فقط برای حاجت روایی اونا موقتن...میدونی دقیقا دلم آرامش میخواد میخوام خدارو داشته باشم... نذر یا حالا حاجت روایی گذاشتم یکم رابطم بهتر بشه دعاهام نمیگیره البته همش نه ها خدایی الان به چیزای کوچیک فک میکنم شده ولی فقط برای ارتباط بهتر به خاطر همین،خیلی ممنونم بابت دلگرمی خدا به دلت نگاه کنه💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله بسم الله شروع کن هرروز زیارت عاشورا بخون روزهای جمعه دعای فرج بخون دیگه به حضرت رقیه یا امام رضا ...

عزیز دلم خیلی ممنون حتما تک به تکشو امتحان میکنم خدا به دلت نگاه کنه مهربون💕

الهی...عزیزم دقیقا تو همین حالم که نوشتی تو اوج مشکلاتمولی نه فقط برای حاجت روایی اونا موقتن...میدون ...

مرسی عزیزم🩵

راستش من اوایل برگشتم سمت خدا مشکلاتم حل شه!

من تو کوچیک ترین کارهام گره می افتاد بد پیش می‌رفت همش بد بیاری دیگه داشتم دیوونه میشدم...

تقصیر خودمم بود چون قبلا که زندگیم خوب پیش می‌رفت میگفتم خوش شانسم من!!! نمیگفتم خدا هوامو داشت

به خدا قسم یه مشکلاتی دارم که اگه همون آدم قبلی بودم احتمال زیاد خودم به زندگی خودم پایان میدادم!

الانم گاهی ناامید میشم گریه میکنم ولی صبورم نماز که میخونم ذکر که میگم آروم میشم و یادم می افته تو همین دوران سخت خیلی جاها حاجت های مهمی گرفتم

شما هم شروع کن چله بردار نماز بخون مطمئن باش خدا هم بی جواب نمیزاره 

مرسی عزیزم🩵راستش من اوایل برگشتم سمت خدا مشکلاتم حل شه!من تو کوچیک ترین کارهام گره می افتاد بد پیش ...

اره دقیقا منم اینطورم میبینی روزم میگذره یهو یاد ی از دست رفته میوفتم یاد اتفاقایی ک افتاد و همچنان هست...دقیقا منم تو مرز خودکشی بودم گفتم بزار برگردم این آرامش از خدا بخوام امتحان کنم باهاش حرف بزنم حداقل اون ک هست...نشد تموم میشه دیگ ولی خب شکر خدا سوره یاسین دلی خوندم آروم شدم زندگی بالا پایین داره ما مجبوریم بسازیم موفق باشی عزیزم انشالله مشکلاتت به طور معجزه وار حل بشه خدا به دلت نگاه کنه مهربون 💕

اره دقیقا منم اینطورم میبینی روزم میگذره یهو یاد ی از دست رفته میوفتم یاد اتفاقایی ک افتاد و همچنان ...

مرسی عزیزم انشالله خدای مهربون به دلت آرامش بده و حاجت روا بشی

سوره یاسین و حدیث کسا خیلی تاثیر داره 

مم سوره یاسین به نیت امام رضا خوندم حدیث کسا رو به نیت حضرت زهرا