2777
2789
عنوان

قهر کردم خونه بابامم شوهرم برام پول نمیفرسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 66 پست
یه آدم اشغال عوضی هست که نمیاد سراغمون

خونسرده از این مردایی که بیخیاله و براش مهم نیس؟پس زنگ بزن خانواده شوهرت سلیطه بازی دربیار چیه همینجوری نشستی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من گوشواره رو ۱۰ می‌فروختم میگفتم ۶ فروختم ۴ رو برای خودم نگه میداشتم زن همیشه باید پول داشته ...

اشتباه کردم شما درست میگی از این ب بعد میدونم باهاش چطور رفتار کنم 

نباید گوشواره میفروختی وقتی پول ندارن عروسی نباید برید 

الآنم اگه خودش جواب نمی‌ده زنگ بزن خونوادش شاید اونا بتونن کاری کنن که بیاد دنبالت 

طلاق از این مرد با ۳ تا بچه خیلی سخته واقعا و هم اینکه خودت استقلال مالی نداری که نمیتونی یه بلیط بگیری و برگردی

خدایا شکرت🤍
بچه هام اصلا دل خوشی از پدرشون ندارن و بشدت به من وابسته ان دلم نمیاد که بفرستمشون برن وقتی ب بچه ...

خب این چ زندگبه اخه

باید بفرستی ک بفهمه دنیا دست کیه

هر ضربه ای ک ما زنا میخوریم از دلسوزی بیجامون هست

دقیقا من گوشواره رو ۱۰ می‌فروختم میگفتم ۶ فروختم ۴ رو برای خودم نگه میداشتم زن همیشه باید پول داشته ...

نه بابا استارتر ساده تر از این حرفاست

تازه بهش پولو داده

شوهره رفته تو تالار دعواشم کرده

من نمیخواستم بیام تو منو آوردی

پول کمه ☹️😕😕

استارتر از برادرشم پول قرض گرفته واسش😣

بله با ۳ تا بچه باید پس انداز مخفی داشته باشه

اصلا این مرد مسئولیت پذیر نیست

نه به زنش .... نه به بچهاش هزارتومن پول توجیبی

نداده.... اونم تو شهر غریب .... خونه پدرشه

نباید گوشواره میفروختی وقتی پول ندارن عروسی نباید برید الآنم اگه خودش جواب نمی‌ده زنگ بزن خونوادش شا ...

خانواده ش هم مثل خودشن بفهمن باهم قهریم  بیشتر سرکارش میزارن 

زنگ برن پدر یا مادر همسرت بگو پول بلیط برات کارت به کارت کنن که بتونی برگردی...سه تا بچه داری و مالی هم مشکل داری عاقلانه تر رفتار کن و تصمیم بگیر که تو دردسر نیفتی...

زنگ برن پدر یا مادر همسرت بگو پول بلیط برات کارت به کارت کنن که بتونی برگردی...سه تا بچه داری و مالی ...

پدرو مادر همسرم اصلا بهمون کمکی نمیکنن به راحتی میگن نداریم  از خاهرم قرض میگیرم وو میرم 

بعد سرنوشت بچه ها چی میشه؟ آس استقلال مالی نداره بعد کجا بره زندگی کنه؟ الان روش نمیشه از پدرش پول ب ...

فقط برای ترسوندن این بحث رو وسط بکشه البته من هم یکبار این دوره رو ذروندم جواب میده طلاقم نمیخوادش

پیام بده با داداشم دارم میام اونجا رو روسرت خراب کنم ، البته اگر از اون ساده ها و شل و ول ها نبودی که بگه فقط هارت و پورت میکنه ، یا اینکه دارم برمیگردم خونه رو خالی میکنی از تو خونه گم میشی وگرنه قشنگ چند دونه فحش نثارش کن اگر زنگ نزد و پول نداد , واقعا هم کاری رو که میگی انجام بده تا بفهمه برا دوباره ش ، یه درس و عبرت خوب بده بهش

پدرو مادر همسرم اصلا بهمون کمکی نمیکنن به راحتی میگن نداریم از خاهرم قرض میگیرم وو میرم

حداقل بگو...یکم دست بالا بگیر و یجور حرف بزن که اونا شرمنده شن بلکه به روی پسر خوش غیرتشون بیارن