2777
2789

میدونی اونقدر بدبختی و بیماری دارم که بدترین حرفها رو هم بهم بزنن ناراحت نمیشم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا دوست ندارم به این چیزا فکر کنم به اندازه ی کافی به وقتش ناراحت شدم 

کاش به جای این سوال میپرسیدی چی تو زندگیتون خیلی خوشحالتون کرده و حالتون رو خوب کرده 😊

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

پدرم هیچوقت نزاشت تولد دوستام برم البته اون دوستم صمیمی بود ولی یه تعارف خشک خالی زد از هردو طرف قلبم شکست

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته
اصلا دوست ندارم به این چیزا فکر کنم به اندازه ی کافی به وقتش ناراحت شدم کاش به جای این سوال میپرسیدی ...

ببخشید عزیزم خب تو بگو چی خیلی خوشحالت کرده توی زندگیت😍

از وقتی شوهرم استخدام شده همه اطرافیان دارن بهم حسودی میکنن بخدا هیچچچچ کار بدی در حقشون نکردم. اصن کاری ب کار کسی ندارم من. همش پشت سر خودمو شوهرم چرت و پرت میگن. در حالی ک ما اصن راجبشون فکر هم نمیکنیم چ بخوایم حرف بزنیم. 

یکی از خاله هام ک هرجا میشینه میگه یکی یدونه خل دیوونه. اخه شوهر من تک فرزنده. 

ینی حالمو بهم زدن همشون

وای مادر شوهرم بعد عروسیم بهم همش میگفت ما فلانی رو واسه پسرمون میخواتسم فلانی واسه این نیومد عروسیتون چون دخترشو واسه پسرمون نگرفتیم دیگ اینم خودش خواست تورو رفتیم من کلی وسیله بردم خونه پسرش ولی میگفت همه چیو ما خریدیم چون اصلا نیومد واسه وسایل بردن فکر میکردن پسرشون همه چیو حریده در حالی که اینجوری نبود الانم بهم میگه طلاق بگیر اگه دوس دری من اصلا باهاش رفت امد ندارما ولی خب دیگ

من ۲۱ ساله پدر و مادرم رو از دست دادم خواهر برادرم کوچیک بودن من و همسرم همه کار براشون کردیم 

یعنی من هنوز نرفتم  سهمم رو از خونه پدرم بگیرم خواهر برادرم توش دارن زندگی میکنن 

اونا هیچ کاری برای من نکردن هیچ کاری  

و اینکه خالا که بزرگ شدن به من به چشم گلفت  و به شوهرم به چشم نوکر در خونشون نگاه میکنن

به همین خاطر ازشون متنفرم 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
از وقتی شوهرم استخدام شده همه اطرافیان دارن بهم حسودی میکنن بخدا هیچچچچ کار بدی در حقشون نکردم. اصن ...

عزیزم آدم حسود هرکاری میکنه آدمای موفق اطرافشو تخریب کنه تا خودش دیده بشه 

ببخشید عزیزم خب تو بگو چی خیلی خوشحالت کرده توی زندگیت😍

بغل کردن دخترم و اولین باری که بهش شیر دادم حس خیلی خوبی بهم داد . لذت بخشترین اتفاق زندگیم بود . تکرار نمیشه 😊

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

وقتی پایان نامم دفاع کردم کلی خوشحال بودم چون بابتش خیلی زحمت کشیدم مقاله ام که چاپ شد با خوشحال تعریف کردم یکی از بستگانم گفت اینهمه زحمت کشید خب حالا که چی مثلا نمیدونم شاید گفتنش عادی به نظر بیاد ولی خیلی دلم شکست و اون شخص هم از قصد گفت چون کلا خوشش میاد آدم تحقیر کنه