2777
2789
متاسفم ازین بابت باید خیلی ناراحت شده باشی 🥲🥺

اره این خوبشه که مثلا خیلی ناراحت شدم

یامثلا تو تاپیکم زدم بابام تعصبی تنها نمیزاره برم بیرون بیشتر دلم گرفت

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مادر شوهرم بعد عروسیم بهم همش میگفت ما فلانی رو واسه پسرمون میخواتسم فلانی واسه این نیومد عروسیت ...

بعضی مادرشوهرا فک میکنن تخم طلا کردن از بس دور سر پسراشون میگردن دکترم برا پسرشون بگیرن بازم راضی نمیشن

گذشت میکنم 

و میبخشم نه اینکه اونا لایقشن نه

واسه آرامش خودم وقتی بهشون فکر میکنم اذیت

میشم ترجیح میدم ببخشم و بگذرم

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

من ۲۱ ساله پدر و مادرم رو از دست دادم خواهر برادرم کوچیک بودن من و همسرم همه کار براشون کردیم یعنی ...

متاسفم بابت از دست دادن پدر مادرتون خدا رحمتشون کنه گاهی لطف مکرر تبدیل به وظیفه مسلم میشه

وقتی پایان نامم دفاع کردم کلی خوشحال بودم چون بابتش خیلی زحمت کشیدم مقاله ام که چاپ شد با خوشحال تعر ...

مبارکت باشه گلم واقعا سخت بوده من خودم دانشجوام میدونم پایان نامه چقد زمان میگیره از آدم خیالت راحت اون از روی حسادت این حرفارو زده

متاسفم بابت از دست دادن پدر مادرتون خدا رحمتشون کنه گاهی لطف مکرر تبدیل به وظیفه مسلم میشه

خدا تماس اسیران خاک رو رحمت کند 

بله دقیقا  با اینکه ازدواج کردن هنوز دست از سر من برنداشتن 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
اره این خوبشه که مثلا خیلی ناراحت شدمیامثلا تو تاپیکم زدم بابام تعصبی تنها نمیزاره برم بیرون بیشتر د ...

منم پدر مادرم جدا شدن هیچوقت نهمیدم بابا یعنی چی کلا همون موقع هم که بود بهم اهمیت نمیداد

منم پدر مادرم جدا شدن هیچوقت نهمیدم بابا یعنی چی کلا همون موقع هم که بود بهم اهمیت نمیداد

هرکی از یه چیزی ناراحته

من شمارو درک نمی کنم شمام منو🥲💔

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته