2777
2789

یادم نمیره زنداداشم که اصلا به عنوان زنداداش قبولش ندارم

چه شری به پا کرد که من نرفتم لیست جهیزیه اش رو امضا کنم چون من میگفتم مهم نیست هر چی باباش داده دیگه من برم چکار ، بگم چرا اینو بابات نداده اونو نگذاشته به من چه هرکی هر چی در توانش داره میده دستش درد نکنه

الحمد لله کما هو اهله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا جواب هم دادم زیر بار نکرفت کاملا محترمانه همه وسایل هام هم بشدت خوب هست تمام ...

واقعا حیفه ابن دوران رو از دست بدی کنار همسرت

حرفهای بیخود ارزش نداره 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
شوهرم رو خیلی پر میکنه این از همش بد تره

با شوهرت مهربون باش بهش محبت کنی حرفهاش هم تاثیری نمیذاره 

من کسی رو میشناسم بهترین جهاز رو آورد ولی زندگیمون پایدار نبود طلاق گرفت ولی جایش جهاز معمولی آورد ولی چنان پایبند زندگیش هست كه آدم کیف می‌کنه 

جهاز خوشبختی نمیاره چند سال بعد از مد میفته اون چیزی که مهمه انسانیت و پایبندی و تعهد به زندگیه 

عشقتون پایدار و زندگیتون پر از خوشی 

سوره مزمل زیاد بخون باعث محبت بین زن و شوهر میشه

با شوهرت مهربون باش بهش محبت کنی حرفهاش هم تاثیری نمیذاره من کسی رو میشناسم بهترین جهاز رو آورد ولی ...

این  ایراد  میگیره  که  باید  تمام  وسایل  های  ارکوپال ات  باید   ۲۴  تا  سری  باشه 

یعنی  من باید ۶ تا کارتون  بگیرم  

این  تازه  یکی  از  ایراد هاش بود

این ایراد میگیره که باید تمام وسایل های ارکوپال ات باید ۲۴ تا سری باشه یعنی من باید ۶ ...

میدونم عزیزم کسی که بخواد ایراد بگیره حتی از بهترین ها هم ایراد میگیره مادر شوهرت ببینه اهمیت نمی‌دی دیگه نمیگه وقتی حرفی زد اصلا خودتو به نشنیدن بزن انگار نشنیدی هیچ عکس العملی نشون نده 

عزیزدلم 🥺🥺🥺🫂🫂🫂🫂 وایت آیت الکرسی میخونم عروس جونم غصه نخور❤️❤️❤️

برام  دعا  خیلیی 

نمیدونم  چی  میشه  

شرایط  طلاق  ندارم اصلا 

مامانم  پیر  هست  و  اجازه  نمیده 

بابام  هم  فوت  شده 

روز  شب  میگم  حالا گیرم  این  خریدم   بعد ها چه  بلایی قراره  سرم  بیارن 

من  باید  چیکار کنم 😭😭😭😭

خودشون خونه و ماشین آنچنانی دادن به پسرشون؟ که توقع جهیزیه آنچنانی دارند بنظرم اصلا بهش فکرم نکن عزی ...

نه  انچنانی  

خونه  هم  من  کمک  اش کردم  واسه  ساخت  اش  و مقداری  هم  باباش کمک  کرد بقیه  اش  شوهرم ساخته

یه  پراید  داره  

برام دعا خیلیی نمیدونم چی میشه شرایط طلاق ندارم اصلا مامانم پیر هست و اجازه نمیده بابام ...

دعا میکنم حتما عزیزم 🥺🥺🫂🫂❤️ 

همسرتو همراه خودت نگه دار با محبت با بد نگفتن از خانوادش 

بعد میتونی فاصلتو با خانوادش حفظ کنی اینطوری 

حتی واسه رابطت از مشاور کمک بگیر 

درست میشه انشالا

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...