2777
2789

تو سگته مغزی زمان خیلی خیلی مهمه چون خیلی از درمان ها وابسته به زمانه،  هر 1 دقیقه تقریبا 2میلیون نورون و سلپل مغزی ازبین میره، شناسایش خیلی مهمه،  یسری علائم تیپیکالو همه میدپنن ولی یسری علائم متل عدم تعادل، تلو تلو خوردن، ضعف دست وپا و... میتونه علائم باشه مخصوصا اگه فاکتورهای فشار خون،  دیابت، چربی خون و سن بالا داشته باشه.. 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

مرسی

آیا ی فرد بدون علائم قبلی فقط در اثر ناراحتی وفشار عصبی میتونه دچار سکته ی مغزی بشه؟؟

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

من میگم ببینید اطلاعات من درسته یا خیر؟

سکته ینی ی لخته ی خون مسیر رگ رو ببنده اگه این رگ توی سر باشه میشه سکته ی مغزی اگه مسیر رگ قلب باشه میشه سکته ی قلبی

آیا درسته؟؟

میخام از این حرفا ب سوال برسم

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیآیا ی فرد بدون علائم قبلی فقط در اثر ناراحتی وفشار عصبی میتونه دچار سکته ی مغزی بشه؟؟

سسلام اذه

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
من میگم ببینید اطلاعات من درسته یا خیر؟سکته ینی ی لخته ی خون مسیر رگ رو ببنده اگه این رگ توی سر باشه ...

اره بصوذت کلی ولی خب سگته مغزی خودش انپاع مختلف داره 

چربی کلسترول خون میتونه باعث سکته مغزی بشه من چربی خونم ۲۵۰ مادرمم دوبارسکته مغزی کرده میگم نکنه هم ...

چریی 250 خیلی نیست ولی یه فاکتور مهمه واقعا

سلام😄آیا سکته ی مغزی از سکته ی قلبی سخت تره ب طور کلی میگم؟؟؟؟

نمیشه کلی گفت ولی بنظرمن اره چون پیش اگهی سگته مغزی بدتره

نمیشه کلی گفت ولی بنظرمن اره چون پیش اگهی سگته مغزی بدتره

از نظر دوران بهبودی گفتم

مثلا اینایی ک سکته ی قلبی کردن بعدازچن ماه یا چن سال ب زندگی عادی ب میگردن

ولی اینایی ک سکته ی مغزی میکنن ی طرف بدنشون لمس میشه ک ممکنه گاهی برگرده گاهی ن

از نظر دوران بهبودی گفتممثلا اینایی ک سکته ی قلبی کردن بعدازچن ماه یا چن سال ب زندگی عادی ب میگردنول ...

منم ب همین دلیل گفتم چون سلول های قلبی برگشت ناپذیرن