یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه میگن اگه مردت خوب باشه احساس تنهایی نمیکنی ولی تو ایران دنبال مرد خوب نباش چون مرد نرمال هم پیدا نمیکنی سطح فکری همه چیزیشون به خاطر جامعه قابل پیش بینیه مردا. اونای هم که میگن زندگی عالیه متوجه میشی تو خونه پدری اینقدر اذیت شدن که این ازدواج احساس راحتی میکنن
ازدواج برای این هست که در سایه یک شخص دیگه ادامه زندگی بدیم که خودم انتخابش میکنیم ،نه مثل پدر ومادر که اجباری هستند وهمینطور فرزندان که برای پدر ومادر اجباری هستند وهر کدوم رفتار متفاوت دارند
بیشترین دلیل ازدواج زن ها اینه که عشق عاشقی مهر محبت رو فیلما میبینن و میگن حداقل اینارو تجربه میکنیم یا میگن دوست داریم بچمونو ببینیم چه شکلی میشه یا از حرف مردم ازدواج میکنن خودت میدونی دیگه از سی بگذری تو ایران و ازدواج نکنی و دختر باشی تاااا هشتاااااد سالگی حرفای ما مربوط بهت میزنن