2777
2789
عنوان

ب خواهر شوهرم گفتم

153 بازدید | 10 پست

شوهرم خوب نیست بداخلاق و بددل و شکاک ی جورایی مثل کسایی ک پارانویید دارن ازاون رفتارا داره

از اول عقدم تا الان ک ۵ ۶ ساله باهاشم هرروز اذیت کرده و دعوا درست میکنه و با همه قهره

امروز خواهرشوهرم گفت دلم ی دوماد مثل داداشیم میخواد

(فکر میکنن داداششون همه چی تمومه هربار گفتم اذیتم میکنه گفتن جوونه خوب میشه)

منم گفتم انشالله یکی مثل داداشت گیرت بیاد نمیدونم منظورمو فهمید یا ن

میدونم دخترش تقصیری نداره و بی گناهه ولی خیلی دلمو سوزوندن

ب خودم میگم انقدر سنگدل نباش اون ک گناهی نداره

ولی ازاینکه داداش دیونشونو انداختن ب جون من و دارن خوش و خرم زندگی میکنن خیلی میسوزم

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
نود درصد خانواده ها همینن فکر می کنند پسرشون و برادرشون بهترین شوهر دنیا هستن و عروسشون شانس آورده . ...

اره دقیقا هروقت منو میبینن میگن انقدر فلانی حسرت تورو میخوره 

فلانی آرزوش بود زن داداشیم بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میگفتی عزیزم خدا نکنه ایشالله یه بخت خوب قسمتت شه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آقا یسوال،؟

اگه شوهرت خوب بود و خوشبخت بودی بازم میگفتی اونا داداششونو دادن بهت یا ن نظرت این بود ک خودم پیداش کردم و قسمت و سرنوشت؟

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

آقا یسوال،؟اگه شوهرت خوب بود و خوشبخت بودی بازم میگفتی اونا داداششونو دادن بهت یا ن نظرت این بود ک خ ...

اره اگه خوب بود بازم میگفتم چون در واقع اونا منو پیدا کردن واسه داداششون خودم ک پیداش نکردم

اره اگه خوب بود بازم میگفتم چون در واقع اونا منو پیدا کردن واسه داداششون خودم ک پیداش نکردم

بخدا اگ بگیم ما عادت داریم مشکلاتمون سر بقیس خوبیامون باعث بانیش خودمونیم

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

مگه خانوادش اسلحه گذاشته بودن رو سرت که قبول کنی که میگی داداش دیوونشون رو انداختن به جون من؟ یا الان اکنا مجبورت کردن بمونی؟

دوره آشنایی واسه چیه؟ اونموقع جدا میشدی

نشدی؛ اوکی دوره نامزدی یا حتی عقد جدا میشدی

نه ؛ اصلا همین الان جدا شو.

مگه مجبوری توی زندگی‌ای بمونی که بسوزی و فکر کنی بقیه خوش و خرم هستن؟

مگه خانوادش اسلحه گذاشته بودن رو سرت که قبول کنی که میگی داداش دیوونشون رو انداختن به جون من؟ یا الا ...

اولش توی دورلن اشنایی خیلی خوب بود

اگه میتونستم میرفتم میموندم لطفا وقتی ادم میاد اینجا درددل میکنه با حرفاتو دل نسوزونین